Paige Chua jmenována „nejnebezpečnější celebritou“. Jak je to možné?

Zdroj obrázku: Asiaone.com

Říká se, že sláva je ošemetná. To, co se zjistilo na základě průzkumu singapurských odborníků, ovšem vyráží dech.

Se jménem Paige Chua, populární singapurské herečky a moderátorky známé svou bezproblémovostí, je nově spojován přídomek „nejnebezpečnější“. Stalo se tak na základě každoroční studie McAfee Singapore zabývající se bezpečností na internetu. V ní se 39letá osobnost dostala na vrchol seznamu 10 nejnebezpečnějších osobností, s jejichž jmény je při vyhledávání spojováno nejvíce škodlivých odkazů.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Co za „nebezpečností“ herečky stojí?

Podle studie je to poprvé, co se Paige objevila na seznamu McAfee. Podle průzkumu za tím stojí její role v nedávných dramatech Happy Prince a The Good Fight. Herečka také získala uznání za své výkony v dramatech Mightiest Mother-in-Law a When Duty Calls.

Studie dále zjistila, že čas obyvatel Singapuru strávený on-line v roce 2020 výrazně vzrostl, což souvisí s koronavirovými opatřeními. Od filmů zdarma a televizních pořadů až po nejnovější zprávy o celebritách či nastartování vlastní kariéry on-line osobnosti. Hackeři nezůstali pozadu. Na základě nových trendů své podvodné strategie založené na chování spotřebitelů výrazně vylepšili.

Populární dramata s Paige v hlavní roli jsou většinou k dispozici na platformách jako YouTube a MeWATCH, zatímco dramata s Park Seo-joonem jsou k dispozici na místní streamovací službě VIU Singapore. Ke sledování je nutné internetové připojení. Aby měli zákazníci přístup k zábavě bez reklam na cestách, stahují nelegálně obsah, čímž se vystavují riziku ztráty a zneužití svých osobních údajů.

Mezi další jména na seznamu patří jihokorejský herec Park Seo-joon (známý svou rolí na Itaewon Class), zpěvák a písničkář Ed Sheeran, známá držitelka řady významných ocenění, herečka Nicole Kidman, kanadský zpěvák Shawn Mendes či zpěvačka a herečka Selena Gomez.