Da Nang festival 2020 slibuje netradiční zážitek

Nadcházející festival pod názvem Fantastic Da Nang 2020 je naplánovaný na 30. července až 5. srpna. Bude se konat ve stejnojmenném městě, které je považováno za turistické centrum jižního Vietnamu. Obecní úřad města Da Nang vyhlásil, že se návštěvníci mohou těšit na nejrůznější představení a zajímavý doprovodný program, na který jen tak nezapomenou.

Jedinečný program

Dle zprávy, kterou vydal obecní úřad, festival aspiruje na to, aby se stal jedinečnou kulturní a turistickou událostí, která vytvoří nové příležitosti a rozpohybuje turistický ruch v oblasti. Festival Fantastic Da Nang vznikl z každoročně pořádaného festivalu Da Nang – Summer rendezvous. Na co se mohou návštěvníci těšit?

  • hudební představení
  • taneční vystoupení
  • fascinující dekorace a světelné instalace
  • sportovní hry

Kromě zábavy si festival klade za cíl také osvětu. Chce pro návštěvníky přichystat přednášky na téma globální oteplování a ochrana životního prostředí. Ambice pořadatelů jsou velké. Cestovní ruch tvoří velkou část příjmu města a kvůli koronavirové krizi příliv návštěvníků klesl téměř na nulu.

Velká očekávání

Místní doufají, že festival pozvedne poptávku nejen po zábavě, ale také ostatních odvětvích jako je doprava, obchod, stavebnictví a peněžních službách. Rádi by se vydali směrem, který by pomalu vedl k navrácení do stavu před koronavirem. Festival bude probíhat za dodržování přísných hygienických opatření a městské autority budou vše monitorovat.

Festival se bude pořádat na několika místech najednou. Program je přichystaný na plážích Phuoc My, My Khe a My An, které jsou oblíbeným cílem turistů. Dále v parcích Sun World Resort Ba Na Hills, Asia a Nui Than Tai Hot Spring Park. Představení se budou pořádat na otevřených prostranstvích a pod širým nebem. Budete si tak moci vychutnat zajímavou a jedinečnou atmosféru, které toto město nabízí.