Vietnamská dívka šla pod skalpel, aby vypadala jako čínská herečka Fan Bingbing

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Každá žena si přeje být krásná. Některé ženy sází na přirozenost, jiné utrácí tisíce za kosmetické přípravky a pak jsou tady ženy jako Angela Minh. Tato mladinká vietnamská influencerka neváhala podstoupit řadu plastických operací, aby docílila svého vysněného cíle. Její příběh vyvolal řadu otázek. Přečtěte si, kam až jsou mladé ženy ochotny zajít na cestě za svým ideálem krásy. Je ale dokonale krásná tvář zárukou štěstí?

Byla přirozeně krásná, ale to jí nestačilo

Angela podstoupila sérii plastických operací už v 19 letech. Přitom byla přirozeně krásná a žádné zákroky nepotřebovala. Jenže ona sama spokojená nebyla a toužila potom vypadat jako její idol. Nechtěla být jen tuctová kráska, chtěla vyčnívat z řady. Byla rozhodnutá dosáhnout svého cíle za každou cenu. Absolvovala celkem tři plastické operace, které jí zcela změnili obličej a tvar nosu. Angela ale byla konečně šťastná.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Plastické operace nejsou jen kosmetické úpravy

I když jsou vaše důvody čistě estetické, plastická operace je také operace a vždy nese určitou míru rizika. Angela podstoupila plastickou operaci v relativně nízkém věku, to může být v některých případech rizikový faktor. Dalšími rizikovými faktory jsou:

  • Kouření
  • Problémy se srdcem a krevním oběhem
  • Křečové žíly
  • Psychické problémy

Plastická operace ve většině případů pacientovi zvedne sebevědomí, ale může se stát i pravý opak. Proto je nutné zákrok prodiskutovat s odborníkem a neudělat žádná náhlá rozhodnutí, kterých byste později hořce litovali.

Nový obličej, nový život

Angele plastika změnila život od základů. Celý proces přeměny totiž zdokumentovala a sdílela prostřednictvím sociálních sítí. Její přeměna se stala virální, a to jí kromě slávy přineslo také spoustu peněz. Angela si pořídila luxusní byt, koupila si auto, po kterém toužila a dokonce se ve 21 letech zúčastnila soutěže krásy, kterou s přehledem vyhrála. Tím ale její příběh nekončí. Chytrá dívka se vrhla na podnikání. Založila si kosmetickou firmu a potkala zámožného thajského podnikatele, kterého si vzala. Dnes si čas krátí psaním blogu a užívá si svůj vysněný luxusní život.