Singapur nabízí 12 tisíc korun výplatu za sledování televize doma

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Je vaším snem nic nedělat a dostávat za to peníze? Pak byste se měli přihlásit do výběrového řízení britské oděvní značky Pour Moi. Ta totiž nabízí 300 liber, tedy asi 500 dolarů tomu, kdo pro ně v klidu svého domova bude testovat noční oblečení. Možná si říkáte, že to je sice fajn, ale do Británie se kvůli tomu stěhovat nebudete… to ani nemusíte, tato práce se dá dělat z jakéhokoliv místa na světě!

Pracovní náplň? Obléknout si nové oblečení a pít víno

Abyste si zasloužili svoji odměnu, budete muset nosit oblečení Pour Moi 10 hodin měsíčně a také plnit různé úkoly. Na konci měsíce vás čeká dotazník. Toť vše. Jaké jsou tedy ony úkoly? Nemusíte se bát, určitě se nepředřete. Zadání zní:

  • Sledujte tři díly oblíbeného televizního pořadu z pohovky nebo postele.
  • Vychutnejte si sklenku vína nebo lahodnou horkou čokoládu pohodlně usazeni na pohovce.
  • Udělejte si šálek čaje (nebo jiného horkého nápoje dle vlastního výběru).
  • Surfujte a procházejte sociální sítě po dobu minimálně 10 minut.

Tak co, zvládli byste to? Pokud preferujete pohodu domácího krbu a noční život vás nechává chladnými, mohla by to pro vás být skvělá příležitost!

Zdroj obrázku: Pixabay.com

A teď to hlavní: jak zmíněnou práci snů získat?

Důležité je si ujasnit, že se nejedná o práci na plný úvazek, ale pouze o jednorázový přivýdělek. 500 dolarů ale není málo peněz, konkurence bude velká. Co se týče požadavků na uchazeče, stačí být starší osmnácti let a milovat lenošení. Pokud splňujete obě zadaná kritéria, vyplňte na webových stránkách značky Pour Moi a napište, proč byste chtěli být vybráni. Budete vyplňovat i některé osobní údaje včetně velikosti oblečení. Přihlásit se můžete do 12. října. Jestliže budete vybráni, obdržíte minimálně šest pyžam a nočního prádla, které si pak můžete nechat. Vítěz bude vyhlášen 26. října. Jdete do toho? Hodně štěstí!