Vietnamka podstoupila plastickou operaci, aby vypadala jako Fan Bingbing

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Nedávno byl v Koreji spuštěn animovaný film Beauty Water, který je filmovou verzí populárního korejského webtonu. Tato záležitost přiměla veřejnost znovu diskutovat o plastické chirurgii a sociálních médiích, které za ní stojí. Pomůže někomu krásná tvář k lepšímu životu? Většina lidí se shoduje na tom, že ne. Vzhled je důležitý, ale kompletně se změnit rozhodně není dobrá volba.

Podmínkou je pouze plnoletost

Jedinou podmínkou, kterou musíte splnit pro možnou plastickou úpravu, je plnoletost a dostatek peněz. Vietnamská podnikatelka a influencerka na sociálních sítích jménem Angela Minh Chau podstoupila první plastickou operaci, když jí bylo pouhých 19 let. Chtěla totiž vypadat jako její idol, čínská herečka a zpěvačka Fan Bingbing. Po třech operacích se jí podařilo dosáhnout svého ideálního vzhledu a nyní je herečce neuvěřitelně podobná. Kdo je Angela?

  • Angela se narodila ve Vietnamu v Ho Či Minově městě,
  • její vzhled byl nadprůměrný, ale na sociálních sítích nijak nevyčnívala z davu,
  • svůj nový vzhled a vydělané peníze použila na koupi luxusního bytu, auta a stala se podnikatelkou.
Zdroj obrázku: Pixabay.com

Pozitivní přístup k věci

Na první pohled by se mohlo zdát, že její touha po plastických úpravách nikam nepovede a k ničemu nebude. V tomto případě to ale bylo jinak. Dramatická změna vzhledu zaujala celý internet a ihned se z ní stala úspěšná influencerka, se kterou chtěli všichni spolupracovat. Díky tomu vydělala dost peněz na to, aby si v 21 letech mohla dovolit nádherný byt, vysněné auta i značkové oblečení. Tím to ale neskončilo.

Svou krásu a inteligenci se rozhodla zúročit ještě více. Pustila se do obchodního světa a založila vlastní kosmetickou společnost, což vedlo k jejímu setkání a následné svatbě s bohatým thajským podnikatelem. Nyní žije s manželem v sídle v Thajsku a na sociálních sítích je stále velmi aktivní. V jejím případě se tedy změna vzhledu osvědčila. To vše ale bylo podmíněno tvrdou prací a chytrým přístupem k celé situaci, což by každý rozhodně neudělal.