Domácí bělení zubů a odstranění chloupků na obličeji svépomocí za pár korun

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Bez častých výletů do zahraničí za sluncem a mořem se mnoho z nás cítí bez života. Kůže ztrácí zlatavý nádech a bez opálení přestává být krásná. Wellness a odpočinek pro svou kůži si ale můžete dopřát i doma. Zkuste se uvolnit a vyzkoušet některý ze způsobů, který jsme pro vás připravili.

Nenákladné řešení

Péče u kosmetičky vás vyjde na spoustu peněz. Když nás teď ohrožuje COVID-19, nezbývá, než si poradit vlastními silami. Můžete investovat do některých kosmetických zařízení, která budete využívat dlouhodobě a koupě se vám pak vyplatí, proti návštěvě drahých salonů. Kromě toho jejich funkci může využít klidně celá rodina.

Přístroj na ošetření obličeje

Kosmetika je mimořádně příjemný zážitek. I když doma můžete využívat veškeré přípravky pro krásnou pleť, pořád může být zašedlá a bez života. V takovém případě se vám bude hodit dobíjecí zařízení, které pracuje se sonickou technologií, aby stimulovalo pokožku.

Jsou tak odlupovány staré odumřelé buňky, tváře se prokrví, celá pokožka se rozjasní a přestane vás trápit také akné.

Stačí asi deset minut nízkofrekvenční stimulace, což povzbuzuje kožní buňky k regeneraci. Takové ošetření zlepšuje krevní oběh, lymfatický systém a pomáhá vašim pečujícím produktům proniknout hlouběji do obličeje.

Masážní zařízení

Kromě ošetření pleti se hodí také masážní zařízení, které vás pomůže uvolnit. Ve své vlastní ložnici, obývacím pokoji nebo kdekoli jinde můžete svůj pokoj proměnit v lázeňské prostory. Zapalte svíčku, provoňte prostor aroma lampou a relaxujte. K dostání jsou produkty na masáž obličeje, krku, ale dokonce i zad. Pro náročnější jsou na trhu celá masážní křesla s různými programy.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Sady na bělení zubů

Nemusíte doma nutně spoléhat na bělení sodou nebo citronem. Domů si můžete objednat funkční bělící sady, které vám za pár dní vykouzlí nádherný úsměv. Zakoupit je můžete buď na spolehlivé klinice, nebo na internetu, kde je však třeba dbát na recenze a ověřené e-shopy.

K dostání jsou různé gely, lepicí pásky, pasty a mnoho dalších produktů. Účinnost je od okamžitého bělení po postupné bělení až do několika dní nebo měsíců. Vždy volte intenzitu podle citlivosti svých zubů.

Odstraňování chloupků

I když přichází zima, můžete nosit silonky, šaty a chlubit se hladkýma nohama. Pokud se chcete zbavit svého ochlupení, můžete využít moderní a navíc domácí epilační metody. Přístroj zvaný IPL vás může porostu zbavit až na několik týdnů, a navíc vaše tvrdé chloupky oslabit. Pokud budete epilaci provádět pravidelně, mohou vám chloupky na těchto místech růst čím dál míň, až vymizí úplně. Epilace je díky moderním přístrojům již skoro bezbolestná a tak není důvod se bát.