Návrháři v Singapuru představili odvážné návrhy, mají fantazii i smysl pro harmonii

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Povinná karanténa mnohé donutila, aby začali zvelebovat svá bydlení. Pokud i váš dům potřebuje úpravu, aby vyhovoval vašim potřebám, sestavili jsme pro vás výběr deseti návrhářů, kteří vám mohou nabídnout inspiraci. Tato designová studia mají fantazii, styl i smysl pro harmonii.

Goy Zhenru

Architekt společně se svým studiem pracuje s přírodními materiály a rustikálním stylem. Obdivují textury materiálů, které navrhuje sama příroda a lehce je kombinují v prostoru. Hlavní je podle nich práce s přirozeným světlem, které tělo dokáže uklidnit. Hlavní jsou okna, světlé barvy, propustné materiály a klidné vzory.

Upstairs

Hlavním architektem a designérem skupiny je pan Dennis Cheok. Líbí se mu projekty, které jsou funkční a dají se hned využít. Do prostoru komponuje také dramatické prvky. Má talent pro vytváření prostor, kde společně žije více lidí. Propojuje zdánlivě nesouvisející místnosti a spojuje tak rodinu nebo přátele v jakékoli situaci.

Desing Zage

Pro Design Zage je domov prostorem, kde se utváří jedinečné vzpomínky. Projekt vede generální ředitel Zhuo Jinhai a rád přichází s moderními a svěžími koncepty.

Pokud se vám zamlouvá elegantní a jemný styl, bude pro vás tento projekt trefou do černého. Pracuje totiž převážně se dřevem, teplými a klidnými odstíny. Nechybí zde ani kombinace s rostlinami a zelení. Takový prostor působí, jako byste se vydali na procházku po Bali. Všude kolem je příroda, svěžest, čistota a příjemný prostor.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Studio EHKA

Studio bylo založeno v roce 2011. Dbají hlavně na to, jaký má jejich klient rozpočet a vytvářejí funkční bydlení i pro obyčejné smrtelníky, kteří si nemohou dovolit luxusní a drahé materiály. Střídají se zde elegantní linie, světlé prostory a jemné tóny dřeva. Mnohdy je využívána skleněná podlaha, která prostor opticky zvětšuje.

Build Built

Tento designový salon vám pomůže oživit vlastní myšlenku. Pracuje s fantazií zákazníka a snaží se pro něj vytvořit ideální místo pro život. Každý člověk je individuální bytost a to si projekt Build Built uvědomuje. Přikládají důraz lidským potřebám a tvoří tak, aby potěšili hlavně osobu, která v domě bude žít.

Atelier Here

Pro mnoho z nás je domov místem, kam můžeme uniknout před ruchem města. Atelier Here pomáhá svým zákazníkům vytvořit z domu bezpečné útočiště. Projekt zahájil architekt vyškolený v oslu zvaný jako Klevin Lim. Jeho projekty jsou plné čistých linií, detailů, tlumených barev a přirozeného světla.

Neu Konceptz

Jde o společnost, která má vskutku rozmanité portfolio. Založili ji bratři Jack a John Chan. Jedním z hlavních cílů je udržitelnost. Používají často bílou, černou, šedou, ale i chladnější materiály, jako je například kov.