Singapurské plavby snů. Jaké služby nabízí luxusní společnosti Royal Caribbean nebo Genting Dream

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Láká vás relaxační výlet až na čtyři noci? Nyní ho můžete zažít přímo na moři. Společnosti Royal Carribean a Genting Dream zažívají v koronavirové době krizi. Obyvatelům Singapuru proto nabízejí některé plavby zdarma nebo s výraznou slevou. Přívětivé ceny ale nabízejí už i ostatním zákazníkům.

Na lodi se nudit nebudete

Loď je plná zábavy pro všechny. Hostům je k dispozici virtuální realita, pro aktivní nadšence horolezecká stěna a lanové centrum. Děti jistě ocení toboganový park se šesti skluzavkami nebo možnost navštívit večerní představení.

Pokoje mají také luxusní výhled na oceán, a dokonce i balkony, které jsou součástí těch nejluxusnějších pokojů.

Ceny jsou přívětivé

Plavby jsou uskutečněny v listopadu a prosinci. Objednávky lze vyřídit na dvě, tři, ale i až na čtyři noci. Cena plavby začíná na 359 amerických dolarech, ale je nutné, abyste si před cestou nechali vystavit test na COVID-19. Na dobrodružství na moři se mohou vydat jen negativní pasažéři.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Hlavní část výletu je na vodě, jelikož se počítá s omezením návštěvy mnohých míst. Můžete tak v bezpečí mezi negativními cestujícími obdivovat krásy moře, okolní pevniny, kolem které loď proplouvá a využít všechny aktivní příležitosti, které interiér lodi nabízí.

Zábava pro dospělé

Interiér je přímo famózní. Některé z lodí mají prostornou vyhlídkovou plošinu, uvnitř se nachází mnoho salónků, personál si pro hosty připravuje každodenní show a až se budete nudit, vyzkoušíte například surfování přímo na lodi, prostřednictvím simulátoru.

Dobrou zprávou je, že náklady na COVID testování vám uhradí přímo provozovatel zájezdu. Jestliže budete pozitivní, o peníze nepřijdete. Kredit na loď vám bude připsán na zákaznický účet a můžete jej využít hned, jakmile budete zdraví.

Neváhejte v případě, že chcete vzít celou rodinu, ani tehdy, když chcete cestovat jako jednotlivec. Množství nabízené zábavy je upraveno tak, aby vyhovovalo každému cestujícímu.