Kočičí modelka předvádí tradiční čínské šaty podle návrhů své majitelky

Zdroj fotografie: Imgur / Asia Stock Photos

Dokonale svůdná kočičí chůze, modelka ladných tvarů a krásných proporcí. Přesně to je kočičí modelka Liu Liu. Skutečně jde o kočku, která předvádí modely šatů podle návrhů její majitelky. Tradiční čínské šaty ve verzi pro kočky se navíc velmi dobře prodávají. Pravděpodobně existuje více majitelů domácích mazlíčků, kteří chtějí, aby jejich miláčci měli důstojný tradiční oděv.

Krásné tradiční čínské šaty

Splývavé tradiční čínské šaty mají název hanfu. Vyrábí se v pastelových barvách z lesklých látek kombinovaných s ozdobnými krajkami a motivy. Samozřejmě velmi dobře vypadají na lidech. Nádherně ale sedí také krásné kočičí modelce se stříbřitě mourovatou srstí. Ta představuje můstek mezi klasickým uměním, návrhem oblečení a zábavou v podobě oblékání zvířat.

Zdroj fotografie: Imgur / Asia Stock Photos

Stylové oblečení pro psy a kočky

Majitelka kočičí modelky se ve 26 letech rozhodla pro razantní změnu práce. Opustila své stávající místo a naplno se pustila do návrhů a prodeje stylových oblečků pro kočky a psy. Konkrétně jde právě o provedení tradičních čínských šatů. Jeden takový obleček se prodává v přepočtu za 70 dolarů. Mezi chovateli koček a psů se těší velkému zájmu. Má také mnoho příznivců, kteří mají nakoupené všechny modely a netrpělivě se těší na další kousky. Snad s tímto stylem oblékání souhlasí také jejich kočky a psi.

Zdroj fotografie: Imgur / Asia Stock Photos

Kočičí modelka

  • Jmenuje se Liu Liu
  • Oblékání a zkoušení šatů si překvapivě užívá
  • Výborně pózuje a je tváří značky

Unikátní kočičí modelka výrazně pomáhá její paničce v prodeji a zviditelnění jejího nápadu. Tradiční čínské šaty jsou totiž inspirovány skutečnými tradicemi. Jenom s tím rozdílem, že jsou určené pro kočky. Jde tak o zábavný způsob, jak dostat kousky tradičního oblečení i mezi mladší generace. Každý kousek je vyroben do nejmenších detailů a působí skutečně skvostným dojmem, což je skvělá upoutávka na tuto tradiční věc.