Koronavirem se nakazil i syn Donalda Trumpa

Zdroj fotografie: Adobe Stock

Donald Trump junior je nejstarším synem bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Byl také testován na přítomnost koronaviru a test byl pozitivní. V pátek 20. listopadu to uvedl jeho mluvčí. Donald Trump mladší měl pozitivní test již na začátku týdne a byl umístěn do karantény ve svém domě, jak mluvčí vysvětlil.

Neměl žádné příznaky, ale s nakaženými se setkal

Jeho mluvčí také dodal, že prezidentův syn neměl vůbec žádné příznaky onemocnění COVID-19. Začátkem října Donald Trump informoval o své infekci koronavirem, a tak strávil v nemocnici tři dny. Po několika dnech sám prezident oznámil, že je úplně zdravý. Syn osobního právníka Donalda Trump Andrew Giuliani, se ve stejné době také přiznal k infekci koronavirem.

Zdroj fotografie: Adobe Stock

Stejně jako Donald Trump se z nemoci v říjnu uzdravili také jeho žena Melanie a jejich společný syn Barron. Prezident byl léčen experimentálním lékem a první dáma byla po celou dobu nemoci v Bílém domě. Pozitivním testem se v červenci prokázala také přítelkyně Donalda Trumpa mladšího.

Donald Trump mladší i jeho bratr zpochybňují výsledky voleb

Nejstarší syn Trumpa tak musí být v karanténě. Společně s jeho bratrem Ericem ale stojí v čele tažení za zpochybnění volebních výsledků. Podporují tak v názoru svého otce, který odmítá přiznat porážku. Naopak jeho dcera a poradkyně Ivanka chce zachránit otcovu čest a hledá způsob, jak to udělat. Ivanka preferuje, aby Trump uznal prohru. Domnívá se, že výsledky voleb se nezmění ani po právních bitvách. Stejného názoru je také její manžel Jared Kushner.

Zdroj fotografie: Adobe Stock

Ivanka se také svého otce zeptala, zda stojí za to poškodit si vlastní pověst. V soukromí na celou věc Ivanka pohlíží realisticky a také ví, že budoucnost více než kdy jindy závisí právě na budoucnosti jejího otce. K celé záležitosti tak musí ona sama přistupovat citlivě.