Čínský horoskop na rok 2021. Co čeká a nemine jednotlivá znamení

Zdroj fotografie: Freepik

Po dlouhém a namáhavém roce plném nejistoty přichází s lunárním novým rokem rok vola. Se začátkem zcela nové kapitoly se mnozí z nás snaží zlepšit svůj život v různých aspektech, jako jsou vztahy, kariéra, zdraví, finance a mnoho dalšího.

Chcete vědět, co vás podle čínského zvěrokruhu bude čekat v následujícím roce?

Vůl, Tygr a Králík

Jedinci ve znamení Vola budou letos středem pozornosti. Zejména v profesionálním smyslu budete mít příležitost stát v centru pozornost a navázat spojení s těmi, který vás zde obklopují. Mějte ovšem na paměti, že to může nastat jen tehdy, pokud máte co nabídnout. Můžete ale také narazit na vady v komunikaci, kterými může utrpět vaše dobrá pověst a osobní značka. Nejlepší bude, když se soustředíte na své cíle a budete jim věnovat plnou pozornost.

Tygři se budou letos seznamovat s novými lidmi. Je to ideální čas, aby poznali drahou polovičku. Nebojte se vítat nové příležitosti a prosperita vás nemine. Při dosahování cílů hledejte vždy motivaci, protože k nim možná cítíte ztrátu vášně. Pro Králíky bude tento rok náročný. Buďte finančně šetrní a snažte se mít záložní plán. Pomozte starším lidem a těm, kteří to potřebují víc než vy.

Drak, Had a Kůň

Dračí znamení a bohatství půjdou ruku v ruce. Nenechte se zlákat zajímavými dohodami, pokud vám instinkt napovídá jinak. Půjde kolem vás celá řada drbů, ale nenechte se tím ovlivnit. Brzy to znovu přejde. Pro Hady bude letošek snadnější, než si myslí, a to hlavně v práci. Dávejte pozor, protože by mohla nastat příležitost k povýšení. Vaše nová role přinese dobré ovoce, ale s pomocí někoho na vyšší pozici. Mohou ale přijít i potíže, takže se nenechte od nikoho zatlačit do kouta.

Rok 2021 bude dobrým rokem pro znamení Koní. Budou se cítit požehnaní a šťastní, protože většina jejich snah se uskuteční. Ve chvílích ztracení budete moci najít útěchu za pomoci ostatních, proto se nebojte je požádat o pomoc. Některé problémy se do letošního roku přesunou z minulého roku a měli byste si na ně dávat pozor. Opatrní byste měli být zejména v oblasti peněz.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Koza, Opice a Kohout

Koza letos konečně získá řešení svých problémů. Kde ostatní najdou problémy, vy najdete řešení. Je to rok, kdy vám na dveře zaklepou příležitosti k investování do nemovitosti a velké obchody. Ujistěte se, že se budete starat o city druhých a nikoho tento rok neurazíte. Existuje velká šance, že si to mohou vzít hodně osobně a vzbudí to u nich vůči vám zášť. Mohli by vám poté udělat ze života peklo.

Znamení Opice čeká náročný rok plný problémů. Vaše pozitivita vám pomůže to všechno zvládnout, proto ji noste s sebou po celý rok. Mnozí vás budou žádat o radu a podporu. Během roku může přijít mnoho vzestupů i pádů, ale všechny překonáte. Pro Kohouty je rok 2021 rokem růstu, a to ve všech oblastech. Může se to zdát trochu stresující a nesnesitelné, ale z dlouhodobého hlediska je to správný krok.

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Pes, Prase a Krysa

Psi budou mít krásný a šťastný rok. Najděte způsoby, jak se skutečně spojit se svými blízkými. Musíte si během života vytvářet vzpomínky, a toho lze dosáhnout pouze iniciativou. Všechny nejlepší události v tomto roce budou naprosto nezapomenutelné. Když čelíte temným mrakům, musíte se jen podívat přes rameno a najít veškerou podporu, kterou potřebujete u rodiny, přátel a kolegů. Profesionálně se snažte převzít větší role a požadovat vyšší plat.

Prase může v nadcházejícím roce hodně cestovat, zejména kvůli kariéře, vzdělávání nebo osobním cílům. Je to skvělá věc, která vám přinese růst a více peněz. Nyní je ideální čas vypracovat obchodní plány a nastartovat své podnikání. Znamení Krysy bude mít schopnost spojit se s těmi, kteří mají vyšší autoritu a získají to, co chtějí. Využijte energii k získání nových dovedností a myslete na to, že podle čínského zvěrokruhu budete mít letos hodně štěstí.