Podívejte se na nádherný Zlatý most ve Vietnamu. Oslní vás svým vzhledem

Zdroj obrázku: Pixabay

Nejunikátnější lávkou světa je vietnamský Zlatý most. Nachází se v těsné blízkosti města Da Nang a těší se velké návštěvnosti. Oslní vás svým krásným vzhledem.

V těsné blízkosti vietnamského města Da Nang se nachází nádherný Zlatý most. Jedná se o nejzajímavější lávku na světě. Spojuje totiž nedalekou stanici lanovky s krásným zahradním resortem. Díky krásnému výhledu z tohoto mostu se lávka těší velké návštěvnosti a obdivu.

Zlatý most má unikátní podpůrný systém

Zajímavá je tato vietnamská lávka především díky dvěma obřím rukám, které jsou podporou mostu. Hlavním architektem této unikátní lávky je Vu Viet Anh, který chtěl tímto nádherným objektem splnit jasný cíl.

Zdroj obrázku: Pixabay

Jeho hlavním cílem bylo propojit lávku s myšlenkou chůze po niti mezi rukama Boha. Božské ruce se svými nádhernými detaily dostává na přední příčky unikátních turistických míst. Stává se tak cílem pro tisíce návštěvníků, kteří se každý den po krásném Zlatém mostě prochází.

Oblíbenost tohoto mostu rychle stoupá

Zlatý most se nádherně třpytí, jeho oblíbenost u turistů velmi rychle roste. Stává se také oblíbenou destinací pro svatební fotografy, oblíbenost rychle roste také díky sdílení fotografií na různých sociálních sítích. Zlatý most je cílovou destinací pro různé fotografy a umělce, o tuto lávku se zajímají také média. Kontrast nádherné okolní přírody a monumentální stavby vytvořené člověkem bere dech.

Zdroj obrázku: Pixabay

Šíření fotografií připomíná rychlost blesku

Hned po odhalení mostu se začaly šířit fotografie napříč všemi sociálními sítěmi. Díky tomu začal Zlatý most přitahovat svou pozornost velmi rychle, a to po celém světě. Architekt je ohromený tou obrovskou popularitou a je hrdý na to, že zrovna jeho projekt oslovil turisty z celého světa.Most je součástí celého zábavního parku, který se rozléhá asi 20 mil od vietnamského města Da Nang. Návštěvníci tohoto parku se mohou nejen projít po této úžasné lávce, ale také se nechat vyvézt lanovkou na kopec, ze kterého je nádherný výhled. Součástí zábavního parku je také zajímavá středověká vesnice nebo muzeum voskových figurín.

ZDROJthevalemagazine