Prostředky na klouby

Bioforce: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název produktuBioforce
Akce✅Pomoc při bolestech kloubů
Složeníbylinné složky
Dávkovací formaCream
Nežádoucí účinkyne
KontraindikaceAlergie na složky přípravku
Cena890 KCZ
Hodnocení5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bioforce je moderní přípravek na přírodní bázi, který pomáhá zmírnit bolest a zlepšit pohyblivost kloubů. Hlavní účinnou látkou je olej ze žraločích jater. Obsahuje také bylinné extrakty, které mají příznivý vliv na zdraví kloubů.

Bolest kloubů je fenomén, se kterým se setkává mnoho lidí. Často je způsobena místním zánětlivým procesem, který vzniká v důsledku různých onemocnění. V takových případech je třeba působit přímo na zánět, stejně jako na úlevu od bolesti. Zde vám může pomoci krém Bioforce.

Složení Bioforce

Jak již bylo zmíněno, hlavní složkou krému Bioforce je olej ze žraločích jater. Jedná se o látku, jejíž terapeutické vlastnosti jsou jedinečné. Je zdrojem vitaminů, minerálů a polynenasycených mastných kyselin. Olej ze žraločích jater absorbuje obrovské množství živin, které žralokům umožňují zůstat aktivní a ve výborném zdravotním stavu po mnoho let jejich života. Stejné látky pomáhají lidem zbavit se mnoha onemocnění. Posilují svaly a vazy, pomáhají zbavit se solných usazenin, urychlují regeneraci poškozených chrupavek a kostí, zvyšují pružnost pojivové tkáně. Udržují také vodu a prvky v ní rozpuštěné uvnitř chrupavek a vazů, čímž zabraňují jejich vysychání, což má pozitivní vliv na cévy. Glukosamin a kolagen obsažené ve žraločím oleji jsou stavební látky, které pomáhají obnovovat tkáně pohybového aparátu, vyživují a zvyšují vitalitu chondrocytů, umožňují obnovu a zpevnění chrupavek a vazů, posilují je a zvyšují jejich odolnost a zlepšují pohyblivost kloubů.

Přípravek obsahuje také bylinné extrakty, které působí synergicky (vzájemně posilují své účinky). Níže uvedená tabulka uvádí složky krému.

KomponentaAkce
Olej ze žraločích jaterÚleva od bolesti, snížení otoků, obnova chrupavčité tkáně, ničení bakterií, snížení zánětu, zlepšení mikrocirkulace krve, zlepšení metabolických procesů v chrupavčité tkáni, ochrana kloubů před zničením.
ChitosanK doplnění potřeby glukosaminu v kloubech, látky, která je nezbytná pro zdraví všech pojivových tkání.
GlukosaminZlepšuje metabolismus chrupavky, stimuluje tvorbu kyseliny hyaluronové, reguluje rovnováhu vápníku, obnovuje pohyblivost kloubů.
Eukalyptový listový olejProtizánětlivý a antiseptický účinek, snížení otoku, prevence šíření patologického procesu do okolních tkání.
Olej ze sibiřské jedleObnovuje tkáň chrupavky, zpomaluje procesy jejího stárnutí, zmírňuje bolest a otoky, zlepšuje mikrocirkulaci krve v měkkých tkáních včetně tkání v okolí kloubů. Odstraňuje stagnaci krve a lymfatických tekutin, zlepšuje zdraví kloubů a posiluje tkáně (klouby, kosti, svaly).

Díky svému jedinečnému složení má silný terapeutický účinek a v krátké době vám pomůže zbavit se bolesti a dalších nepříjemných příznaků a obnovit pohyblivost vašich kloubů.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Bioforce je rostlinný lék, který nemá prakticky žádné kontraindikace. Bioforce je krém proti bolesti kloubů, který mohou používat všichni lidé. Může se však stát, že se objeví alergická reakce na určitou složku. Důvodem je individuální nesnášenlivost některých látek. Před použitím výrobku je proto nutné přečíst si pokyny a prostudovat složení. Těhotným ženám se doporučuje, aby se před použitím přípravku poradily s lékařem.

Protože krém neobsahuje žádné chemické ani jiné škodlivé složky, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Hlavní je dodržovat návod k použití a nepoužívat výrobek po uplynutí doby použitelnosti.

Klinické studie

Gel Bioforce prošel před uvedením do prodeje všemi potřebnými klinickými zkouškami v předních evropských a amerických laboratořích. Na základě jejich výsledků výrobek obdržel certifikáty kvality. Experimentů se účastnili dobrovolníci – lidé různých věkových kategorií, kteří z nějakého důvodu trpěli bolestmi kloubů. 99 % z nich se dokázalo zbavit nepříjemných příznaků za méně než měsíc a zaznamenalo výrazné zlepšení, 97 % z nich nemělo v průběhu léčby žádné vedlejší účinky. Více než tisíc lidí, kteří tento produkt používají, je připraveno jej doporučit svým přátelům a známým.

Indikace k použití a příbalový leták

Krém, který obsahuje pouze přírodní složky, je jedinečný a inovativní produkt, který pomáhá zmírnit bolest kloubů. Mnoho lidí, zejména starších 45 let, v současné době trpí bolestmi kloubů. Důvody mohou být následující:

  • Špatná strava a narušený metabolismus;
  • solné usazeniny;
  • nadváha;
  • zranění;
  • pády, nehody;
  • dědičnost;
  • křehkost a rychlé poškození kloubů;
  • zvýšená pracovní zátěž;
  • změny související s věkem;
  • hormonální poruchy;
  • akutní infekční onemocnění;
  • autoimunitní procesy.

Pokud se neřeší včas, může dojít k destrukci kloubů, snížení kvality života a obtížím při zvládání každodenních činností.

Léčba bude nejúčinnější, pokud začnete používat gel Bioforce při prvních příznacích onemocnění kloubů, indikace k použití zahrnují následující stavy:

  • bolest a otok;
  • otoky;
  • změna tvaru;
  • zarudnutí;
  • ztuhlost pohybu;
  • neschopnost provádět běžné pohyby.

Pokud se tyto příznaky objeví, je třeba okamžitě zahájit léčbu, aby se zabránilo závažnějšímu průběhu onemocnění.

Příbalový leták dodávaný s přípravkem Bioforce podrobně a srozumitelně popisuje, jak jej používat:

  • Pokožku si důkladně omyjte a osušte ručníkem;
  • Na postižené místo naneste tenkou vrstvu gelu a vmasírujte ji masážními tahy;
  • Počkejte, až se přípravek zcela vstřebá, nemusíte jej oplachovat.

Gel nanášejte na bolestivá místa dvakrát denně. Doporučená doba léčby je čtyři týdny. Ukázalo se, že to stačí k tomu, abyste se na dlouhou dobu zbavili bolesti kloubů. Lék neposkytuje okamžitý, ale trvalý účinek. Přestože jsou pozitivní změny patrné již po první aplikaci.

Kde a jak koupit Bioforce

Bioforce je produkt na přírodní bázi, který lze zakoupit pouze na oficiálních internetových stránkách. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli z důvodu velkého množství padělaných výrobků. To navíc umožnilo stanovit cenu co nejdostupnější pro každého spotřebitele. Pouze pokud si zakoupíte na oficiálních stránkách, můžete si být jisti, že získáte originální produkt.

Gel Bioforce si můžete snadno objednat – vyplňte formulář na webových stránkách a uveďte své jméno a telefonní číslo. Manažer vám zavolá a potvrdí objem nákupu a dodací adresu.

Jaká je cena

Když se výrobek prodával prostřednictvím lékáren a zdrojů třetích stran, objevilo se mnoho padělaných výrobků, takže se výrobce v zájmu zachování své pověsti rozhodl nespolupracovat se zprostředkovateli a prodával výrobek pouze prostřednictvím svých internetových stránek. To umožnilo stanovit cenu Bioforce tak, aby byla pro zákazníky co nejdostupnější. Nyní je to 890 Kč. Tuto otázku je však lepší vyjasnit přímo při objednávce. Na webových stránkách se často objevují akce a slevy, takže cena přípravku Bioforce se může lišit.

Mohu si Bioforce koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Přípravek Bioforce není možné zakoupit v lékárně, protože výrobce nespolupracuje se zprostředkovateli. Na některých místech se mohou vyskytovat šarže původního výrobku, ale nikdo nemůže s jistotou říci, zda je výrobek pravý nebo falešný. Totéž platí pro nákup v jiných internetových obchodech. Kvůli výskytu padělaných výrobků s nimi výrobce odmítl spolupracovat. Výrobek nyní prodává pouze na svých vlastních internetových stránkách.

Pokud vidíte Bioforce gel na jiných stránkách – Amazon nebo jiných – nezapomeňte, že výrobce není zodpovědný za zde prezentovaný produkt, takže je lepší takový nákup odmítnout, abyste se nestali obětí podvodníků.

Bioforce na webových stránkách DR Max

Také skutečný produkt Bioforce se neprodává na DR Max. Pokud ji zde uvidíte, vězte, že se pravděpodobně jedná o padělek. Uvědomte si, že používání neoriginálního výrobku je nebezpečné pro vaše zdraví.

Bioforce na webových stránkách Heureky

Cenový agregátor Heureka nabízí velké množství produktů. Tento produkt zde však není k dispozici. Výrobce jej prodává pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek. Pokud tedy na Heurece najdete gel Bioforce, raději si ho neobjednávejte, abyste se vyhnuli riziku padělání.

Rozvod nebo pravda

Navzdory mnoha pozitivním recenzím se občas objevují komentáře, že Bioforce je podvod. Důvodů může být několik:

  • uživatel si objednal z webové stránky třetí strany a obdržel padělek, načež si začal myslet, že Bioforce je podvod;
  • někteří lidé si myslí, že pokud lék nelze zakoupit v lékárně, pak nepomůže;
  • osoba nedodržuje pokyny a nedosahuje pozitivních výsledků, což ji vede k domněnce, že Bioforce nefunguje.

Takové komentáře není třeba brát vážně. Výrobek byl schválen všemi příslušnými orgány, což dokládají certifikáty. Většina recenzí naznačuje, že je opravdu účinný a bezpečný. Hlavní je zakoupit výrobek na oficiálních webových stránkách a dodržovat doporučení výrobce.

Bioforce ve fórech

Začali jsme psát naši recenzi studiem názorů na Bioforce na fórech a můžeme říci, že existuje mnohem více pozitivních komentářů než negativních. Jsme si jisti, že většina negativních recenzí je falešná, protože jsme se snažili kontaktovat jejich autory, ale nedostali jsme odpověď.

Ohlasy lékařů

Kloubní onemocnění jsou v dnešní době velmi častá a často se na mě obracejí pacienti s příznaky, které jsou pro ně typické. Mnohým z nich doporučuji Bioforce, protože jsem přesvědčen o kvalitě produktu. Obsahuje jedinečné složky, které skutečně pomáhají snižovat zánět, odstraňovat bolest, zarudnutí kloubů a zlepšovat jejich pohyblivost.

Luboš Milek, ortoped, 18 let praxe, Praha

Domnívám se, že Bioforce je v současné době jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších prostředků proti bolesti kloubů. Má vynikající přírodní složení, žádné vedlejší účinky a prakticky žádné kontraindikace. Mohu říci, že všichni moji pacienti, kteří jej používali, říkali, že zlepšení je velmi rychlé.

Radim Sedlák, revmatolog, 12 let praxe, Plzeň

Bioforce je jedinečný produkt. Pomáhá nejen rychle zmírnit příznaky zánětu, ale také chrání chrupavky před poškozením a pomáhá postiženým svalovým vláknům rychleji se zotavit. Proto je tak účinný.

Andrea Kolářová, revmatoložka, praxe 15 let, Liberec

Reference zákazníků

Dlouho jsem hledal lék na bolest kloubů a na internetu jsem viděl krém Bioforce, recenze lékařů, které jsem konzultoval, byly pozitivní, a tak jsem se rozhodl ho objednat. S výsledkem jsem byl velmi spokojen – opravdu funguje.

Ivana Čechová, 44 let, Olomouc

Recenze na fóru mi pomohly vybrat krém Bioforce. Sám jsem nikdy nebyl zklamán svým nákupem, funguje to velmi dobře.

Petr Vitek, 52 let, Ostrava

Skvělý krém, zbavil jsem se s ním bolesti kolen a používal ho měsíc. Neměl jsem žádné vedlejší účinky. Zlepšení bylo poměrně rychlé. Nyní ji používám asi dva měsíce a žádná bolest se nevrátila.

Helena Kolářová, 54 let, Zlín

Když jsem hledal lék na bolest kloubů, viděl jsem na internetu informace o přípravku Bioforce – skutečné recenze byly téměř všechny dobré, a tak jsem se rozhodl vyzkoušet to sám. S výsledkem jsem byl velmi spokojen, všechny nepříjemné příznaky rychle zmizely.

Iveta Rzygova, 48 let, Gavirzow

Bioforce je vynikající krém. Používáme ji nejen při bolestech kloubů, ale také při bolestech dolní části zad a ramen. Doporučuji!

Václav Vacek, 49 let, Kladno

Závěry o Bioforce – podvodné?

Jak je uvedeno výše, všechny negativní komentáře o nefunkčnosti výrobku jsou falešné nebo jsou důsledkem nákupu výrobku na webových stránkách třetí strany nebo nedodržení doporučení výrobce.

Krém totiž pomáhá zbavit se bolesti kloubů. To, že Bioforce funguje, dokazují výsledky klinických studií. Účinné látky v něm obsažené pomáhají zmírnit zánět a další příznaky způsobené problémy s klouby.

Často kladené otázky

✅ Co je Bioforce a k čemu slouží?

Je to prostředek pro úlevu od bolesti a obnovení pohyblivosti kloubů. 

❗ Funguje krém Bioforce skutečně?

Výsledky klinických studií a dostupnost příslušných certifikátů potvrzují, že výrobek je účinný.

⚡Kolik stojí Bioforce?

Aktuální informace najdete na oficiálních internetových stránkách – ceny se mohou měnit, protože často jsou k dispozici propagační akce a slevy.

✔ Jak se přípravek Bioforce užívá?

Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť.

Doc. MUDr. Jakub Kautzner

Ortoped, Specializace: Ortopedie Absolvent 1. lékařské fakulty Karlovy Univerzity v Praze 2005. Odborná praxe: 2005 lékař na Klinice ortopedie a traumatologie dětí a dospělých 2. lékařské fakultě ve Fakultní nemocnici Motol vedoucí pracovní skupiny pro artroskopii kyčelního kloubu a záchovné chirurgie. 2021 zástupce přednosty kliniky. člen pracovních skupin artroskopie ramenního a kolenního kloubu 2008-2015 Sekundární lékař artroskopického centra Nemocnice Beroun artroskopická operativa velkých kloubů 2016-2019 Sekundární lékař Ortopedie Vršovice a.s. Vedoucí skupiny operativy ramenního kloubu Podílí se na endoprotetice kyčelního a kolenního kloubu s využitím miniinvazivních operačních přístupů Člen artroskopické skupiny velkých kloubů s důrazem na kyčelní, ramenní a kolenní kloub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Nejnovější příspěvky

Prolesan Pure: složení, indikace, recenze, cena a kde koupit

DrogaProlesan PureAkce✅ Zvýšené spalování tuků✅ Normalizace chuti k jídlu✅ Zrychlení metabolismu✅ Účinné hubnutí✅ Zlepšení spánkuNežádoucí…

3 týdny před

Recenze Cardiol – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Zajímá vás, jak může Cardiol pomoci vašemu srdci a celkovému zdraví? Cardiol je založen na…

3 týdny před

Recenze Nemanex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Jak funguje Nemanex a proč byste měli tento revoluční doplněk stravy vyzkoušet? Paraziti v lidském…

3 týdny před

Recenze Zenidol – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Jak funguje Zenidol? Tento článek se zaměří na jedinečný doplněk stravy Zenidol, který je antifungální…

3 týdny před

Recenze Trichomist Forte – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Jak funguje Trichomist Forte? Pokud trpíte ztrátou vlasů nebo jinými problémy s vlasy, měli byste…

3 týdny před

Recenze Keto Matcha Blue – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout zdravým a úspěšným způsobem? Pokud ano, pak by se vám mohl líbit Keto…

3 týdny před