Cardione: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název produktuCardione
Akce✅Léčba hypertenze
SloženíPřírodní složky
Dávkovací formakapsle
Nežádoucí účinkyNe
Cena890 KČ
Hodnocení☆☆☆☆☆ 5/5

Cardione je přípravek obsahující pouze přírodní složky pro léčbu a prevenci hypertenze. Pomáhá normalizovat krevní tlak a čistit stěny cév od aterosklerotických plátů, které mohou způsobit rozvoj aterosklerózy.

Hypertenzní onemocnění mohou vést k mnoha závažným následkům – mrtvici, angině pectoris, infarktu myokardu a chronickému srdečnímu selhání. Z tohoto důvodu je důležité zabránit progresi těchto onemocnění, což úspěšně řeší Cardione. Inovativní lék proti hypertenzi je vyroben z přírodních složek. Když užíváte léčbu, podporuje účinné a jemné snížení tlaku, zabraňuje vzniku nebezpečných komplikací a je dobrou prevencí onemocnění. Komplex bylinných extraktů obsažených v přípravku pomáhá obnovit kardiovaskulární systém, nejen zmírnit příznaky, ale také odstranit příčiny onemocnění.

Cardione lek

Složení přípravku Cardione

Hlavní výhodou produktu je jeho 100% přírodní složení. Neobsahuje žádné chemické ani jiné škodlivé látky, ale pouze rostlinné látky a výtažky. Všechny složky mají příznivý vliv na kardiovaskulární systém a organismus jako celek. Složení výrobku je uvedeno v následující tabulce.

KomponentaAkce
ThiaminZlepšení srdečního rytmu, udržení zdraví srdečního svalu, prevence anémie, normalizace cévní funkce mozku a zrakových orgánů, stabilizace metabolismu lipidů.
Omega-3Zabraňuje tvorbě aterosklerotických plátů, krevních sraženin. Přínosné při rehabilitaci po infarktu.
Vitamin B6, B13Ničení škodlivého cholesterolu, normalizace mozkových cév, zrakových orgánů, zlepšení duševních schopností. normalizuje spánek, zmírňuje nervozitu.
Kořen kopřivy Obnovuje funkci ledvin, zvyšuje počet červených krvinek, snižuje hladinu cukru v krvi, což pomáhá normalizovat krevní tlak.
Hlohový olejZlepšuje krevní oběh, zvyšuje průtok krve koronárními cévami.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Cardione má velmi málo kontraindikací. Jedná se pouze o následující podmínky:

  • mladší 18 let;
  • těhotenství;
  • Individuální nesnášenlivost jedné nebo více složek.

Pokud existují nějaké kontraindikace, neměli byste tablety užívat a zvolit jiný způsob léčby. Neužívejte přípravek, pokud jste alergičtí na jeho složky, což se projevuje kožní vyrážkou, zarudnutím a svěděním. Přestaňte s léčbou a všechny tyto příznaky zmizí. Pokud trpíte závažnou chronickou patologií, poraďte se před použitím přípravku se svým lékařem. 

Výrobek obsahuje pouze přírodní, bezpečné složky, a proto nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Složky v něm podporují zdraví a pomáhají zbavit se hypertenze.

Klinické studie

Když lidé trpící hypertenzí slyší informace o účinnosti přírodních přípravků, mohou si klást otázku, zda mají skutečně příznivý vliv na kardiovaskulární systém a normalizují jejich krevní tlak.

Cardione však před uvedením do prodeje prošel všemi nezbytnými klinickými zkouškami v laboratořích v Evropě a Americe. Zkoušek se zúčastnilo velké množství dobrovolníků s příznaky hypertenze. Výsledky užívání léku po dobu 30 dnů byly následující

  • snížení krevního tlaku na normální hodnoty u 100 % účastníků experimentu;
  • hladina cholesterolu se snižuje v 98 % případů;
  • normalizace srdečního rytmu v 97 %.

Téměř všem lidem, kteří Cardione užívali, pomohly kapsle zlepšit jejich pohodu a obnovit metabolismus. Tyto výsledky naznačují, že výrobek je vysoce účinný.

Indikace k použití a příbalový leták

První věc, kterou byste měli vědět předtím, než si Cardione koupíte, je indikace pro jeho použití. Lék je určen k léčbě hypertenze a k prevenci vzniku tohoto onemocnění. Kapsle jsou 100% přírodní a mohou odstranit všechny příznaky hypertenze a minimalizovat pravděpodobnost komplikací. Mohou je užívat lidé všech věkových kategorií s různými chronickými patologiemi.

Stavy, při kterých se doporučuje přípravek užívat:

  • silné bolesti hlavy;
  • výskyt „záblesků“ před očima;
  • nevolnost;
  • chronická únava, slabost;
  • tinnitus;
  • tachykardie;
  • ospalost;
  • vysoký krevní tlak.

Kapsle lze užívat jako prevenci mrtvice, srdečního infarktu, hypertenzní krize a dalších život ohrožujících komplikací.

Výrobce poskytuje rady ohledně způsobu příjmu, aby se dosáhlo pozitivního účinku. Pro dosažení požadovaného účinku je třeba prostudovat příbalový leták přiložený k tobolkám Cardione: užívejte jednu tobolku dvakrát denně: ráno a večer před jídlem. Během léčby se doporučuje pít hodně tekutin a nepít alkohol. Doba léčby je 30 dní. Pokud se budete řídit těmito doporučeními, bude to stačit k odstranění příznaků hypertenze.

Cardione cena

Kde a jak koupit Cardione

Produkt Cardione na přírodní bázi lze objednat pouze z oficiálních webových stránek. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, aby se zabránilo padělání výrobků. To také umožnilo stanovit cenu, která je pro každého klienta co nejdostupnější. Pouze při objednávce z oficiálních stránek si můžete být jisti, že získáte originální produkt.

Je snadné koupit Cardione kapsle – stačí vyplnit speciální online formulář a kliknout na tlačítko „objednat“, manažer vás bude kontaktovat, abyste upřesnili objem nákupu a dodací adresu.

Jaká je cena a kde koupit

Při prodeji výrobku v lékárnách a na internetových stránkách třetích stran bylo zjištěno mnoho případů padělků. Z tohoto důvodu utrpěla pověst výrobce, takže musel přestat spolupracovat se zprostředkovateli a prodávat výrobek pouze prostřednictvím svých oficiálních webových stránek. To umožnilo stanovit cenu Cardione tak, aby byla pro spotřebitele co nejdostupnější. Aktuální cena je 890 Kč. Doporučujeme však, abyste si tento bod ujasnili těsně před objednáním. Webové stránky často nabízejí propagační akce a slevy, takže cena přípravku Cardione se může změnit.

Můžete si Cardione koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Vezměte prosím na vědomí, že Cardione nelze zakoupit v lékárně, protože výrobce s nimi nespolupracuje. Není možné jej objednat ani na webových stránkách třetích stran, protože se v minulosti vyskytly případy prodeje padělaných výrobků, a proto se výrobce rozhodl prodávat výrobek pouze na svých webových stránkách.

Pokud vidíte Cardione na jiných tržištích – na Amazonu nebo jiných webových stránkách – neměli byste si ho objednávat, protože nikdo nemůže zaručit, že se nejedná o padělek. V lepším případě vám padělaný výrobek neprospěje, v horším případě poškodí vaše zdraví. Nevystavujte se riziku objednáváním z neověřených zdrojů.

Cardione na DR Max

Kapsle Cardione se v DR Max neprodávají. Pokud zde tento produkt vidíte, pravděpodobně se jedná o padělek. Nezapomeňte, že užívání neoriginálních produktů je pro vaše zdraví nebezpečné.

Cardione koupit

Cardione na webových stránkách Heureky

Velké množství produktů si můžete prohlédnout na cenovém agregátoru Heureka. Tento produkt zde však není k dispozici. Výrobce prodává výrobek pouze prostřednictvím svých vlastních webových stránek. Pokud tedy na Heurece najdete kapsle Cardione, raději si je neobjednávejte, abyste se vyhnuli padělkům.

Cardione na fóru

Před napsáním této recenze jsme studovali názory uživatelů na kapsle Cardione na fórech a dospěli jsme k závěru, že počet negativních recenzí je minimální. Domníváme se, že většina negativních komentářů je pravděpodobně falešná, protože jsme se pokusili kontaktovat osoby, které je napsaly, ale nedostali jsme odpověď.

Ohlasy lékařů

Přípravek Cardione doporučuji svým pacientům, kteří ke mně přicházejí s potížemi s vysokým krevním tlakem. Přípravek má příznivý vliv na kardiovaskulární systém, zlepšuje krevní oběh, rozpouští usazeniny cholesterolu, snižuje riziko vzniku krevních sraženin a obecně má pozitivní vliv na organismus a pomáhá zbavit se všech klinických projevů hypertenze. Pozitivní dynamiku lze pozorovat již v prvních dnech používání. K dosažení trvalých výsledků stačí absolvovat celý kurz.

Věra Křížová, kardioložka, praxe 10 let, Praha

Cardione je lék, který skutečně pomáhá normalizovat krevní tlak. Díky svému přírodnímu složení není zdraví škodlivý a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Často ho předepisuji pacientům s příznaky hypertenze, protože jsem přesvědčen o jeho kvalitě a dostupnost certifikátů to dokazuje. Kapsle se snadno užívají, v této lékové formě se účinné látky rychle vstřebávají do těla. Po léčbě dosáhne krevní tlak normálních hodnot, takže se pacienti začnou cítit mnohem lépe.

Patrik Sedláček, kardiolog, 12 let praxe, Brno.

Domnívám se, že Cardione je v současné době jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších prostředků pro prevenci hypertenze. Každému, kdo je ohrožen vznikem těchto onemocnění, bych doporučil, aby pravidelně užíval tyto kapsle.

Petr Horáček, kardiolog, 6 let praxe, Liberec

Cardione recenze

Zpětná vazba od zákazníků

Hledal jsem dobrou pilulku na krevní tlak s přirozeným složením a náhodou jsem na fóru viděl informace o kapslích Cardione – skutečné recenze byly většinou pozitivní, takže jsem je okamžitě objednal. S výsledkem jsem byl velmi spokojen, můj krevní tlak se rychle normalizoval.

Radka Havlová, 59 let, Olomouc

Rozhodl jsem se koupit Cardione pro svou matku – zpětná vazba od lékařů, které jsem konzultoval, byla velmi pozitivní. Kapsle fungovaly velmi dobře a moje matka se cítila mnohem lépe.

Božena Lubojacká, 33 let, Taranto

Nedávno jsem si koupil Cardione na radu přítele; Právě jsem začal léčbu, ale žádné vedlejší účinky, což je povzbudivé.

Petr Šimek, 56 let, Plzeň

Na internetu jsem našel informace o kapslích Cardione, recenze jsou většinou dobré, takže jsem se rozhodl vyzkoušet to na sobě – můj krevní tlak je často vysoký a nechci kupovat léky, které mají chemikálie. Tento produkt se mi líbí, můj krevní tlak se vrátil do normálu, bolesti hlavy a tachykardie jsou pryč. Budu si kupovat další, abych mohl později absolvovat další kurz.

Luboš Beneš, 60 let, Zlín

Kapsle Cardione doporučuji všem, kteří hledají dobrý lék na vysoký krevní tlak. Skutečně fungují a nemají žádné vedlejší účinky.

Gwinek Valento, 57 let, Kladno

Závěry o Cardione – je to podvod?

Jedním z nejčastějších témat týkajících se Cardione je diskuse o tom, zda skutečně funguje, nebo zda se jedná o podvod. Jak již bylo řečeno, veškerá negativní zpětná vazba o tom, že výrobek nefunguje, je pravděpodobně falešná nebo je důsledkem nákupu falešného výrobku z webu třetí strany nebo nedodržení doporučení výrobce. Kapsle ve skutečnosti pomáhají zbavit se příznaků hypertenze a jsou účinnou prevencí. To, že Cardione funguje, dokazují výsledky klinických studií.

Často kladené otázky

✅Mohu si Cardione koupit v lékárně?

Cardione není k dispozici v lékárnách; původní výrobek lze objednat pouze z oficiálních webových stránek.

⚡ Kolik stojí Cardione?

Před objednáním je třeba zkontrolovat cenu na oficiálních webových stránkách, protože se často objevují akce a slevy.   

✔ Jaké jsou indikace pro užívání tobolek Cardione?

Cardione se používá při příznacích hypertenze.

❗ Má Cardione nějaké kontraindikace?

Přípravek Cardione by neměly užívat těhotné ženy a děti do 18 let nebo při přecitlivělosti na jeho složky.

MUDr. Libor Nechvatal
Kardiolog, Internista 1979 – 1980: Rtg klinika FN Brno-Bohunice 1980 – 2009: I.IKAK FN U sv. Anny 2009 – dosud: privátní ambulance Atestace z vnitřního lékařství I. stupně v r. 1985 Osvědčení k výkonu lékařské praxe v oboru interní lékařství od r.1995 Specializovaná atestace z kardiologie v roce 1996 Funkční licence v oboru transesofageální echokardiografie 1998 Funkční licence v oboru invazivní diagnostická kardiologie 1998 Licence pro výkon vedoucího lékaře-primáře zdravotnického zařízení pro obor kardiologie od r. 2001 Funkční licence pro obor intervenční kardiologie 2002 Licence školitel lékařského výkonu pro výkony invazivní diagnostické kardiologie (F 009) a intervenční kardiologie (F 010) 2003

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *