Exodermin: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název produktuExodermin
Akce✅ Léčba a prevence plísní
Složeníbylinné složky
Dávkovací formaCream
Nežádoucí účinkyne
KontraindikaceAlergie na složky přípravku
Cena820 KČ
Hodnocení☆☆☆☆☆ 5/5

Exodermin je ideální volbou pro ty, kteří mají problém s plísní nohou a nechtějí používat léky, které obsahují chemické a jiné škodlivé složky. Tento produkt je založen na rostlinných složkách, které jsou navrženy tak, aby rychle a šetrně vyřešily váš problém.

Plíseň nohou je onemocnění, proti kterému není nikdo imunní. K léčbě se používá mnoho léků. Exodermin je jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších produktů, které jsou dnes k dispozici. Odstraňuje nejen vnější projevy, ale i příčiny onemocnění a zabraňuje jeho opětovnému výskytu.

Exodermin cena

Složení přípravku Exodermin

Složky přípravku pronikají do postižené oblasti, ničí spory hub a zabraňují jejich množení.

Ve složení nejsou žádné chemické ani jiné škodlivé látky, pouze přírodní a léčivé rostlinné výtažky:

KomponentaAkce
CastoreumaOdstraňuje třepení nehtů, zvyšuje tloušťku nehtů, opravuje poškozenou nehtovou kůžičku, bojuje proti plísním, infekčním agens, suchosti, stimuluje růst nehtů.
Březový dehetOdstraňuje svědění, bojuje proti zánětům, hojí rány, ničí spory plísní.
CalendulaZabíjí bakterie, regeneruje a má zklidňující účinky.
Listy aloeBojuje proti infekcím, stimuluje obnovu tkání, odstraňuje puchýře.
KalanchoeDezinfekční účinek, ničí patogeny a spory plísní.
PropolisNičí plísně, posiluje nehty, posiluje místní imunitu.
MrkevOšetření, výživa, revitalizace pleti.
HeřmánekZklidňující, hojivé, dezinfekční účinky, posílení nehtů.
MátovýAntiseptické účinky, zmírňuje zánět.
MonardaNičení plísní, patogenů, virů, zabránění dalšímu šíření patologického procesu.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Exodermin je krém na přírodní bázi, který nemá prakticky žádné kontraindikace. Je bezpečný při léčbě plísňových infekcí u všech lidí. Někdy však může dojít k alergické reakci na některou složku. Důvodem je individuální nesnášenlivost některých látek. Proto je nutné před použitím léku pečlivě přečíst pokyny a prostudovat složení. Těhotné ženy by se měly před použitím přípravku poradit s lékařem.

Protože výrobek obsahuje pouze přírodní složky, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Hlavní je dodržovat doporučení výrobce a nepoužívat výrobek po uplynutí doby použitelnosti.

Klinické studie

Před uvedením Exoderminu na trh prošel krém nezbytnými klinickými zkouškami v nejlepších laboratořích v Evropě a USA, jejichž výsledkem byly certifikáty kvality. Zkoušek se účastnili dobrovolníci. 99 % z nich se dokázalo zbavit plísní za méně než jeden měsíc, 97 % z nich nemělo během léčby žádné vedlejší účinky.

Více než tisíc lidí, kteří produkt používají, je ochotno jej doporučit svým přátelům a známým.

Indikace k použití a příbalový leták

Krém, který obsahuje pouze rostlinné výtažky, je jedinečný a moderní přípravek pro léčbu a prevenci plísňových infekcí postihujících pokožku a nehty. Různými formami tohoto onemocnění dnes trpí velké množství lidí. K infekci může dojít prostřednictvím nejrůznějších předmětů denní potřeby – pantoflí, ručníků, ponožek. Riziko infekce je obzvláště vysoké na místech s vysokou návštěvností, jako jsou bazény, sauny, pláže a tělocvičny. Příčinou onemocnění je často nedostatečná základní hygiena.

Tento přípravek pomáhá ničit všechny druhy plísní a obnovit zdraví nehtů a pokožky. Krém nejen dočasně zmírňuje vnější projevy onemocnění, ale také bojuje proti příčině jeho vzniku a zabraňuje infekci v budoucnu.

Léčba bude nejúčinnější, pokud začnete používat Exodermin krém při prvních příznacích plísňové infekce, indikace k použití zahrnují následující stavy:

  • suchá a šupinatá kůže na nohou;
  • tvorba prasklin, zarudnutí a olupování;
  • změna barvy kůže na hnědou nebo žlutou;
  • výskyt puchýřů, zhrubnutí a škrábanců;
  • odbarvené, deformované nehtové ploténky;
  • výskyt nepříjemného zápachu.

Pokud jsou tyto příznaky zjištěny, je třeba okamžitě zahájit léčbu, jinak může onemocnění nabýt závažnější formy.

Exodermin je léčba, která pomáhá v boji proti tomuto onemocnění. Lidé, kteří ji používali, si všimli, že hned od začátku léčby postižená místa na kůži změknou, zmizí drsnost a zacelí se praskliny a rány. Přípravek zabraňuje rozvoji onemocnění, ničí houby v nejkratším možném čase, odstraňuje zarudnutí. Přípravek má hydratační, zklidňující a regenerační účinky.

Příbalový leták dodávaný s krémem Exodermin podrobně a srozumitelně vysvětluje, jak jej používat:

  • Pokožku si dobře omyjte a osušte ručníkem;
  • Na postižené místo naneste tenkou vrstvu krému, vmasírujte ji masážními tahy a rozetřete kolem postiženého místa;
  • Počkejte, až se přípravek vstřebá do pokožky; nemusíte jej oplachovat.

Krém nanášejte dvakrát denně na postižená místa. Doporučená doba léčby je 4 týdny. Praxe ukazuje, že tato doba obvykle stačí k tomu, abyste se houby zcela zbavili. Přípravek neposkytuje okamžitý (i když pozitivní výsledky jsou patrné již po první aplikaci), ale trvalý účinek, kterého se dosahuje dlouhodobým a pravidelným používáním krému. Může se také používat jako prevence proti vzniku atletické nohy.

Exodermin amazon

Kde a jak koupit Exodermin

Exodermin na přírodní bázi lze objednat pouze z oficiálních webových stránek. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, aby se zabránilo padělání výrobků. To také umožnilo nastavit cenu tak, aby byla pro každého kupujícího co nejdostupnější. Pouze pokud si objednáte z oficiálních webových stránek, můžete si být jisti, že obdržíte originální produkt.

Exodermin krém je snadné koupit – stačí vyplnit speciální formulář a kliknout na tlačítko „objednat“, manažer vám zavolá zpět, aby objasnil objem nákupu a místo dodání.

Jaká je cena

Když se výrobek prodával v lékárnách a ve zdrojích třetích stran, objevilo se velké množství padělaných výrobků, a proto se výrobce rozhodl nespolupracovat se zprostředkovateli a prodávat výrobek pouze prostřednictvím svých oficiálních internetových stránek. To umožnilo stanovit cenu přípravku Exodermin co nejdostupnější. V současné době je cena 820 Kč. Tento bod je však vhodné vyjasnit přímo při objednávce. Na webových stránkách se často objevují akce a slevy, takže cena Exoderminu se může lišit.

Můžete si koupit Exodermin z lékárny nebo na Amazonu

Vezměte prosím na vědomí, že Exodermin nelze zakoupit v lékárně, protože s ní výrobce nespolupracuje. Není také možné si jej objednat z jiných webových stránek, protože v minulosti se vyskytly případy prodeje padělků. To mělo negativní dopad na pověst výrobce, který se proto rozhodl prodávat výrobek výhradně na svých internetových stránkách.

Pokud vidíte Exodermin na jiných webových stránkách – Amazon nebo jiných – neměli byste si ho kupovat, protože nikdo nemůže zaručit, že se nejedná o padělek. V lepším případě vám neznámý produkt nepomůže, v horším případě problém ještě zhorší. Neriskujte objednávku z neověřených webových stránek.

Exodermin na webových stránkách DR Max

Krém Exodermin se v DR Max neprodává. Pokud se zde setkáte s tímto produktem, jedná se s největší pravděpodobností o padělek. Nezapomeňte, že používání neoriginálních výrobků je nebezpečné pro vaše zdraví.

Exodermin dr max

Exodermin na webových stránkách společnosti Heureka

Mnoho produktů lze nalézt na cenovém agregátoru Heureka. Tento produkt zde však není k dispozici. Výrobce jej prodává pouze prostřednictvím svých webových stránek. Pokud tedy na Heurece uvidíte krém Exodermin, raději ho nekupujte, abyste se vyhnuli padělku.

Rozvod nebo pravda

Navzdory velkému počtu pozitivních recenzí se někdy uvádí, že Exodermin je podvod. Tyto poznámky se mohou objevit z následujících důvodů:

  • kupující narazil na padělek zakoupený z webové stránky třetí strany a začal si myslet, že Exodermin je podvod;
  • někteří lidé si myslí, že pokud není lék k dispozici v lékárně, nepomůže;
  • stává se, že člověk porušuje doporučení výrobce, v důsledku čehož nedosahuje požadovaných výsledků a začíná si myslet, že Exodermin nefunguje.

Neberte takové komentáře vážně. Lék byl schválen všemi příslušnými orgány, což potvrzují certifikáty. Většina recenzí potvrzuje, že je skutečně účinný a bezpečný. Hlavní věcí je objednat výrobek na oficiálních webových stránkách a postupovat podle pokynů k použití.

Exodermin na fórech

V době psaní recenze jsme konkrétně studovali názory na Exodermin na fórech a můžeme říci, že počet negativních komentářů je minimální. Jsme si jisti, že většina negativních recenzí je s největší pravděpodobností falešná, protože jsme se snažili kontaktovat osoby, které je napsaly, ale nedostali jsme odpověď.

Ohlasy lékařů

Domnívám se, že jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších přípravků proti plísním nehtů na nohou a chodidlech je v současné době Exodermin. Obsahuje látky, které skutečně pomáhají odstranit příčinu onemocnění.

Mykolog, Bedřich Brož, praxe 7 let, Plzeň

Často předepisuji Exodermin pacientům, kteří ke mně přicházejí s příznaky plísňových infekcí, protože je proti těmto onemocněním velmi účinný. Často předepisuji Exodermin pacientům, kteří ke mně přicházejí s příznaky plísňových infekcí.

Dermatoložka, Miluše Urbanová, praxe 9 let, Praha

Myslím, že Exodermin je jedním z nejlepších antimykotických přípravků, které jsou dnes k dispozici. Je nejen účinný, ale také bezpečný, protože neobsahuje žádné látky, které by mohly poškodit vaše zdraví, obsahuje pouze prospěšné rostlinné výtažky.

Mykolog, Peter Horák, praxe 6 let, Olomouc

Zpětná vazba od zákazníků

Často chodím do bazénu, kde jsem pravděpodobně plíseň dostal. Příznaky byly velmi nepříjemné – svědění, zarudnutí, zápach. Začal jsem hledat něco, co bych mohl použít k léčbě, a našel jsem informace o Exoderminu, recenze lékařů, které jsem konzultoval, byly velmi pozitivní. Koupil jsem si tento krém a vzal doporučený kurz a byl jsem velmi spokojen s výsledkem – příznaky houby zmizely v krátké době.

Vendula Žakova, 25 let, Liberec

Exodermin mi pomohl velmi rychle – již po několika aplikacích zmizelo svědění a olupování a praskliny se začaly hojit. Po několika měsících se plíseň nevrátila. To znamená, že to rozhodně funguje.

Stanislav Dušek, 37 let, Brno

Když jsem hledal léčbu houby nehtů na nohou, viděl jsem na internetu informace o Exoderminu – skutečné recenze byly téměř všechny dobré, takže jsem se bez váhání rozhodl vyzkoušet to sám. S účinkem jsem byl velmi spokojen a všechny nepříjemné příznaky rychle zmizely.

Ilona Vavrová, 32 let, Zlín

Recenze na fóru mi pomohly vybrat krém Exodermin. Potěšilo mě, že se jedná o zcela přírodní produkt, což je pro mě velmi důležité. Při používání jsem neměl žádné vedlejší účinky a výsledek je vynikající.

Kristina Macháčková, 30 let, Opava

Exodermin mi doporučila kamarádka, protože jsem se dlouho nemohla zbavit plísní na nohou a myslela jsem, že mi nic nepomůže. Ale díky výrobci to fungovalo opravdu dobře.

Willem Mach, 29 let, Gavirzow

Exodermin krém

Závěry o Exoderminu – je to podvod?

Jak je uvedeno výše, všechny negativní ohlasy na nefunkčnost výrobku jsou falešné nebo jsou výsledkem nákupu falešného výrobku z webových stránek třetí strany nebo nedodržení pokynů k použití.

Krém totiž pomáhá zbavit se příznaků plísně. Skutečnost, že Exodermin funguje, potvrzují výsledky klinických studií. Účinné látky v něm obsažené pomáhají zbavit se příčiny onemocnění a obnovit zdraví kůže a nehtů.

Často kladené otázky

⚡ Co je přípravek Exodermin a k čemu slouží?

Je to lék k léčbě a prevenci plísňových onemocnění kůže a nehtů.

❗Opravdu Exodermin funguje?

Účinnost výrobku je potvrzena výsledky klinických studií a dostupností příslušných certifikátů.

✔ Kolik stojí Exodermin?

Aktuální informace najdete na webových stránkách výrobce – ceny se mohou lišit, protože se často poskytují akce a slevy.

✅Jak se přípravek Exodermin užívá?

Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť. 

MUDr. Lenka Placha
Dermatolog Lékařská fakulta Masarykovy Univerzity Brno, Atestace z dermatovenerologie, Specializační způsobilost v oboru dermatovenerologie Praxe: FN Brno – Pracoviště dětské medicíny – Pediatrická klinika – Dětské kožní oddělení Člen vědeckých společností: EADV (Europeans Academy of DV) Česká dermatovenerologická společnost ČLS J.E. Purkyně Sekce dětské dermatologie při ČDS JEP Česká akademie dermatovenerologie Česká lékařská komora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *