Gigant Gel: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

DrogaGigant Gel
Možné výsledky✅Umožňuje zvětšit velikost penisu
✅Má povzbuzující účinek
✅Řeší problémy s erekcí
✅Stimuluje produkci testosteronu. 
Nežádoucí účinkyŽádné vedlejší účinky
Obsah balení75 ml
Jak používatCelá plocha je pokryta
Cena790 KČ
Dodávka4-10 dní

Gigant Gel je speciální gel, který vyřeší problémy mužů v posteli. Podle studií se pouze 10 % mužů obrátí na odborníka, když mají intimní problémy. Zejména pokud jde o velikost penisu. Gigant Gel je speciální přípravek pro trénink.

Zákrok, který se provádí na specializované klinice, zahrnuje injekční aplikaci speciálního přípravku. Pokud je zákrok proveden správně, je možné zvětšit průměr o 1-2 cm. To však může mít opačný účinek než přírodní produkt, který lze použít doma.

Gigant Gel amazon

Složení gelu Gigant

KomponentaAkce
Extrakt z rhodioly růžovéExtrakt z růže radiola se již mnoho let používá k řešení problémů s předčasnou ejakulací. Zlepšuje také erektilní dysfunkci.
Extrakt z plodů Paullinia cupanaGuaranín je vynikající pro stimulaci mužské potence. Při správném použití gelu dochází k aktivnějšímu prokrvení, což má pozitivní vliv na účinnost. Tonizující účinek řeší většinu intimních problémů.
Extrakt ze šalvějeTato květina je známá svými léčivými účinky. Léčebně se používal již ve starém Egyptě. Květenství obsahuje kafr, borneol, cineol a fytosterol. Kombinace těchto složek má vliv na celkové zdraví. Pomáhají snižovat riziko vzniku melanomu a dalších druhů rakoviny. Zabíjí také kolonie zlatého stafylokoka.
Výtažek z máty peprnéTato složka je zahrnuta pro stimulaci mužské síly a energie. Kromě toho je patrný nárůst vášně.
ZinekSložení má vysokou koncentraci tohoto prvku. Zinek je považován za hlavní stavební materiál při tvorbě testosteronu. Výrazně zvyšuje funkčnost reprodukčního systému. Dochází ke zlepšení funkce prostaty.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Výrobce se zavázal používat pouze přírodní složky. Tím se snižuje pravděpodobnost výskytu nežádoucích účinků. Přírodní gelové složení je založeno na rostlinných složkách. Je vhodný pro všechny muže. Prakticky každá složka má protizánětlivé a hypoalergenní vlastnosti.

Co se týče kontraindikací, ty platí pouze v případě přecitlivělosti na některé složky. Proto je nutné složení výrobku podrobně prostudovat. Gigant Gel nemá prakticky žádné kontraindikace.

Nezapomeňte se řídit pokyny. V opačném případě nebude výsledek žádný. Bylo vědecky prokázáno, že gel je naprosto bezpečný a dokáže obnovit sílu a odvahu.

Klinické studie

Než byl výrobek uveden do prodeje, prošel několika laboratorními a klinickými zkouškami. Dobrovolníci se zúčastnili mnoha testů a výsledky splnily všechna očekávání. Více než polovina mužů zvětšila svou velikost.

Po předběžných studiích byl gel převezen do nejlepších laboratoří v USA a Evropě. Obdržel všechna potřebná schválení a certifikáty. Proto si můžete být jisti, že formulace je bezpečná. Gigant Gel byl přezkoumán mnoha muži, kteří se podělili o své výsledky.

Klinické výsledky poskytují jistotu nejen o výsledku, ale také o absenci vedlejších účinků. Složení má příznivé účinky na základní procesy a tkáně. Jsou zodpovědné za objem penisu a jeho velikost. Hlavním rysem nabídky je neškodnost složení. Je zastoupen pouze přírodními nemodifikovanými složkami. To prokázaly výsledky získané při studiu složení.

Indikace k použití a příbalová informace.

Indikace přípravku Gigant Gel se týkají především sexuálních problémů. Muž může zažít méněcennost v posteli kvůli nedostatečné erekci i malé velikosti penisu. Gel se kupuje z několika důvodů:

  • Účinek je dlouhodobý. Trvá týdny nebo dokonce měsíce. Aplikované látky pronikají hluboko do pokožky a mají požadovaný účinek. Po nějaké době je možné udělat přestávku.
  • Zvětšení velikosti až o 5 cm. To stačí k tomu, abyste změnili svou polohu v posteli. Zvýšení bude nejen viditelné, ale i citelné.
  • Postup neomezuje příjem alkoholických nápojů. Je tedy možné žít svůj životní styl beze změny.
  • Zvyšuje libido a citlivost pohlavních orgánů. Výrazně zvýší kvalitu sexu. To je důvod, proč mnoho lidí vidí změny téměř okamžitě.
  • Přirozená produkce testosteronu je stimulována. Má vliv na chování mužů. Testosteron má dobrý vliv na tvorbu spermií.
  • Zachování anatomicky správného tvaru. To je důležité, protože křivky a jiné abnormality mohou vést k problémům v sexu.
  • Doba trvání pohlavního styku se prodlužuje. Většina výsledků ukazuje, že se zvyšuje o 70 %.
  • Zvyšte citlivost. Mnoho mužů se potýká s problémem, že v okamžiku sexu necítí potěšení. To má negativní vliv na samotný proces.

Příbalový leták Gigant Gel obsahuje podrobný popis složení, doporučení pro použití a další body. Všechny poskytnuté informace je třeba podrobně prostudovat.

Zvažovaný gel je vhodný pro všechny věkové kategorie. Sexuálně silnější muži ji mohou používat při problémech souvisejících se zánětem prostaty.

Gigant Gel forum

Kde a jak koupit Gigant Gel

Gigant Gel si můžete zakoupit výhradně na oficiálních stránkách. Výrobce přestal dodávat svůj výrobek do lékáren a dalším zprostředkovatelům, což snížilo počet padělků na trhu.

Společnost také dokázala kontrolovat cenu. Prodává se online a jeho objednání zabere minimum času. Gigant Gel lze objednat s doručením na uvedenou adresu.

Jaká je cena

Tím, že jsme odmítli spolupracovat se zprostředkovateli, se nám podařilo snížit cenu. Proto je gel jedním z nejdostupnějších a nejúčinnějších produktů. Cena gelu Gigant je 790 Kč.

Chcete-li zjistit, jaká je aktuální cena přípravku Gigant Gel, musíte navštívit oficiální webové stránky. Společnost pravidelně pořádá různé propagační akce a slevy. Proto je zde příležitost ušetřit peníze.

Mohu si Gigant Gel koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo zmíněno, Gigant Gel je velmi obtížné koupit v lékárně. Výrobce přestal jednat se zprostředkovateli. Je však možné ji najít i v jiných obchodech. Pokud si však výrobek nekoupíte na oficiálních stránkách, používáte jej na vlastní nebezpečí.

Gigant Gel není k dispozici ani od oficiálního výrobce. Cena je přehnaně vysoká. Neočekávejte, že výrobek bude originální. Už dávno není v rukou zprostředkovatelů.

Gigant Gel na webových stránkách DR Max

Gigant Gel DR Max není oficiálně uveden ani na webových stránkách. Proto neočekávejte, že dosáhnete požadovaných výsledků. Cena na oficiálních stránkách, kde se prodává originál, je mnohem nižší.

Gigant Gel na webových stránkách Heureky 

Mnoho lidí používá agregátory cen, aby našli nejvýhodnější nabídku. Při hledání Gigant Gel Heureka nenajdete potřebné informace. Důvodem je, že se výrobek neprodává v obchodech a lékárnách.

Nejlepší cenu najdete pouze na oficiálních webových stránkách. Není tedy třeba hledat informace na různých cenových agregátorech.

Rozvod nebo pravda

Gel má pozitivní pověst. Na webu však někdy najdete informace, že Gigant Gel je rozvod nebo nefunguje. To je způsobeno mnoha faktory:

  • Lidé často naletí na padělky.
  • Neochota striktně dodržovat pokyny uvedené v příbalovém letáku.
  • Někteří lidé si vypěstovali nedůvěru, že se droga prodává pouze přes internet.

Gigant Gel je podvodný – tyto obavy jsou neopodstatněné, pokud je výrobek zakoupen prostřednictvím oficiálních webových stránek. Existuje mnoho pozitivních recenzí na nejrůznějších zdrojích. Gigant Gel nefunguje – další zpráva v komentářích, které často obstarávají konkurenti. Proto se jim nevyplatí věnovat pozornost.

Gigant Gel cena

Gigant Gel recenze na fórech

Při psaní tohoto článku jsme prostudovali mnoho různých zdrojů, kde se o gelu hovořilo. Gigant Gel má na fóru pouze pozitivní názory. Snažili jsme se spojit s těmi, kteří napsali negativní hodnocení, a zjistit všechny podrobnosti. To se nám nepodařilo.

Ohlasy lékařů

Mnoho mých pacientů se ptá, jak mohou zvětšit svůj penis a dosáhnout stabilní erekce. Existuje mnoho různých přípravků, ale ne vždy mají požadovaný účinek. Gigant Gel je jediný, který byl pozitivně hodnocen. Tento produkt jsem doporučil mnoha mužům a ti byli s výsledky spokojeni.

Bruno Janků, urolog, 34 let, Praha

Je velmi časté, že sebevědomí mužů klesá kvůli jejich malé velikosti. Nejedná se o patologii, ale o normální stav. Mnozí z nich jsou ochotni podstoupit různé nebezpečné chirurgické zákroky. Svým pacientům doporučuji Gigant Gel. Skutečné recenze Gigant Gel naznačují, že gel skutečně pomáhá. I já to mohu tvrdit pouze v případě, že se dodržují pokyny.

Dušan Zacpal, urolog, 36 let, Brno

Osobní život člověka vždy ovlivňuje jeho profesní nebo jiné aktivity. Problém lze vyřešit pouze použitím speciálního přípravku. Gigant Gel umožňuje přidat alespoň 2 cm. Problémy s dysfunkcí mizí a pocity jsou ostřejší. Díky nízkým nákladům si ji můžete kdykoli zakoupit.

Stanislav Kučaj, urolog, 27 let, Olomouc

Zpětná vazba od zákazníků

Je mi 27 let. Jako teenager jsem se vždy cítil ve vaně nepříjemně kvůli velikosti svého penisu. Komplexy zůstaly, ale vždycky chtěly alespoň trochu přidat. Recenze lékařů Gigant Gel byly velmi povzbudivé. Tak jsem se rozhodl to zkusit. Výsledek byl potěšující. Přidáno asi 3 cm.

Petr Musil, 27 let, Praha

Dlouho jsem měl problémy v posteli. Moje erekce byla neúplná a měl jsem problémy s dokončením aktu. Šel jsem ke svému lékaři a ten mi doporučil Gigant Gel. Výsledek mě potěšil, protože situace se zlepšila již po několika týdnech. S erekcí nebyly žádné problémy.

Martin Špaček, 34 let, Ústí nad Labem

Gigant Gel mi doporučili přátelé. Říkali, že se trochu zvětšíš a tvá erekce bude mnohem lepší. Několik týdnů jsem se řídil pokyny. Téměř okamžitě došlo k dobré změně. Penis se zvětšil o 2 cm a erekce se stala mnohem lepší. Používám ho pořád, myslím, že se to ještě zlepší.

Hanuš Beránek, 30 let, Liberec

S manželem jsme začali mít problémy v posteli. Nechtěl jít ke specialistovi, tak jsme se rozhodli koupit Gigant Gel. Začal ho používat a po týdnu byla jeho erekce lepší. Opravdu jsem měl pocit, že se zvětšila i jeho velikost. Používá ho dodnes.

Diana Vlasáková, 26 let, Praha

Dlouhodobě používal Gigant Gel. Výsledek se zlepšoval až do určitého bodu, ale poté jsem se rozhodl gel nepoužívat. Jak se ukázalo, účinek byl dlouhodobý. Výsledek se ujal a nejsou žádné problémy s erekcí. Proto doporučuji produkt pro každého, kdo chce zvýšit svou velikost a zlepšit svou pozici v posteli.

Bonifác Zeman, 28 let, Ostrava

Gigant Gel koupit

Závěry o léku: Je Gigant Gel podvod?

Všechny prověřené informace ukazují, že Gigant Gel funguje. Většina negativních recenzí je způsobena nákupem z neověřeného obchodu. Sloučenina nebude schopna pomoci s erekcí a zvětšením velikosti. Diskuse na fóru Gigant Gel poukazují na velkou účinnost. Přesto jsou náklady na nabídku relativně nízké.

Často kladené otázky

❗Kde si mohu koupit gel?

Jediný způsob, jak si koupit Gigant Gel, je prostřednictvím oficiálních webových stránek. Tím se snižují náklady na nabídku a eliminuje se možnost, že by se na trh dostaly padělané výrobky. Stačí jen přejít na webové stránky a zadat objednávku s uvedením všech informací.

⚡Proč není výrobek dostupný v lékárnách a jiných obchodech?

Na trhu dochází k přeplnění trhu padělanými výrobky. Výrobce se proto rozhodl přestat dodávat zprostředkovatelům.

➕ Jak dlouho bude trvat doručení?

Výrobní společnost se snaží dodat výrobek v co nejkratší době. Zpravidla to trvá jen 4-10 dní. Vše záleží na konkrétním případu.

✅ Existují nějaké vedlejší účinky a kontraindikace?

Neexistují žádné vedlejší účinky. Výjimkou jsou pouze případy, kdy osoba neskladuje výrobek správně a nedodržuje návod k použití. Pokud jde o kontraindikace, souvisejí s individuální nesnášenlivostí složek.

MUDr. Lukas Bittner
Sexuolog, Urolog Odborně se věnuji andrologii- vědě, která se zabývá chorobami mužských pohlavních orgánů. Působím jako odborný asistent na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a jako lékař ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Pracuji jako konzultant pro mužskou neplodnost v IVF centrech. Promoval jsem na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a následně jsem získal atestace z urologie a sexuologie. Pro mezinárodní evaluaci svých znalostí jsem složil evropské zkoušky z urologie- FEBU a sexuální medicíny- FECSM. Absolvoval jsem Louisvillský výcvik v mikrochirurgii a kurzy implantace penilních protéz AMS a Coloplast. Jsem autorem mnoha odborných článků a přednášek, podílím se na řešení výzkumných projektů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *