Guavital: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

DrogaGuavital
Akce✅ Zrychlení metabolismu
✅ Rychlé spalování tuků
✅ Potlačení chuti k jídlu
✅ Bezpečné hubnutí
✅ Normalizace metabolismu a detoxikace
Nežádoucí účinkyŽádné vedlejší účinky
Obsah50 gr
Denní dávkaaplikujte 2krát denně
Cena860 KCZ
Dodávka3-10 dní

Guavital je inovativní doplněk hubnutí, který má pomoci jednotlivcům dosáhnout jejich požadovaných cílů v oblasti hmotnosti. Obsahuje jedinečnou směs přírodních složek, které společně pomáhají potlačovat chuť k jídlu, regulovat metabolismus a podporovat přirozené procesy spalování tuků v těle. Hlavní účinnou látkou je extrakt z guarany, který je známý svou schopností zvyšovat hladinu energie, zlepšovat náladu a snižovat chuť k jídlu.

Dodatek fungují tak, že tělu dodávají základní živiny, které potřebuje k podpoře zdravého hubnutí. Pomáhá snižovat chutě a potlačovat chuť k jídlu a zároveň zvyšuje přirozené procesy spalování tuků v těle. Kromě toho, Guavital recenze naznačují, že to může pomoci zvýšit hladinu energie a zlepšit náladu, což usnadňuje držet se zdravé stravy a cvičení rutiny. Celkově je účinný a bezpečný doplněk hubnutí, který může pomoci jednotlivcům dosáhnout jejich požadovaných cílů hmotnosti.

Guavital recenze

Složení Guavital

Složení Guavital se skládá z následujících složek:

Extrakt ze zeleného čajeTato složka prokazatelně podporuje metabolismus a pomáhá při hubnutí. Je také bohatá na antioxidanty a může pomoci snížit hladinu cholesterolu.
Garcinia cambogiaLátka je známá svou schopností snižovat chuť k jídlu a potlačovat tvorbu tuků. Je také bohatá na kyselinu hydroxycitronovou, která pomáhá kontrolovat hlad.
Coleus forskohliiSlouží k výrobě potravin, které jsou vhodné k příjmu potravy: Tato složka je známá pro svou schopnost zlepšovat kardiovaskulární zdraví a napomáhat při hubnutí. Je také známo, že snižuje zánět a zlepšuje rychlost metabolismu.
L-KarnitinTato složka přispívá ke zlepšení energetické hladiny a může pomoci při spalování tuků. Je také známo, že snižuje únavu a zlepšuje svalovou sílu.
ChrómChrom je důležitý pro tělo, které je schopné se udržet v kondici: Tato složka prokazatelně pomáhá tělu regulovat hladinu cukru v krvi a pomáhá při hubnutí. Je také známo, že snižuje chuť k jídlu a zlepšuje náladu.
Extrakt z Yerba MateTato složka prokazatelně zvyšuje metabolismus a spalování tuků a může také pomoci snížit chuť k jídlu.
Extrakt z guaranyBylo prokázáno, že tato složka pomáhá zvyšovat hladinu energie a může pomoci s duševním soustředěním. Je také známo, že snižuje únavu.

Celkově lze říci, že složení Guavital obsahuje přírodní složky, o kterých je známo, že pomáhají při hubnutí, zlepšují kardiovaskulární zdraví a snižují únavu.

Klady a zápory přípravku Guavital

Klady:

  • Přírodní složení – dodatek jsou vyrobeny z přírodních složek, včetně listů guavy, které jsou známé svými vlastnostmi při hubnutí.
  • Příznivá cena – cena dodatek je mnohem nižší než u jiných doplňků stravy na hubnutí, což z nich činí skvělý poměr ceny a kvality.
  • Rychlé dodání – dodatek jsou k dispozici online a mohou být doručeny až k vám domů během několika dní.

Nevýhody:

  • Dodatek bohužel nejsou dostupné v běžných lékárnách.
  • Mnoho padělků na Amazonu – Na Amazonu se bohužel prodává mnoho falešných verzí dodatek, takže je obtížné najít originální výrobky.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Kontraindikace přípravku Guavital nejsou zřejmé. Jediné nežádoucí účinky, které se mohou vyskytnout, souvisejí s individuální nesnášenlivostí některé ze složek přípravku.

Mezi nejčastější nežádoucí účinky patří nevolnost, bolesti hlavy, průjem, bolesti břicha a únava. Ve vzácných případech se mohou vyskytnout závažnější nežádoucí účinky, jako je kožní vyrážka, svědění, závratě a dýchací potíže. Pokud se některý z těchto nežádoucích účinků objeví, měli byste užívání přípravku ukončit a vyhledat lékařskou pomoc.

Guavital cena

Klinické studie

Dodatek na hubnutí Guavital byly testovány na dobrovolnících s cílem posoudit jejich účinnost a bezpečnost. Výsledky byly velmi slibné a ukázaly, že dodatek jsou při snižování tělesného tuku a obvodu pasu účinnější než jiné přípravky na hubnutí.

Testy probíhaly v laboratořích po celé Evropě a ve Spojených státech, přičemž dobrovolníci dostávali dodatek po určitou dobu. Během studie byly u dobrovolníků sledovány změny tělesné hmotnosti, obvodu pasu a procenta tělesného tuku. Po skončení zkušebního období výsledky ukázaly, že dodatek na hubnutí byly při snižování tělesného tuku a obvodu pasu účinnější než jiné přípravky na hubnutí.

To byl pro Guavital teprve začátek, protože poté bylo požádáno o všechna potřebná schválení a certifikáty, aby se výrobek mohl prodávat ve Spojených státech a v Evropě. Poté, co výrobek prošel všemi testy bezpečnosti a účinnosti, byl uveden na trh.

Od svého uvedení na trh se dodatek stal jednou z nejoblíbenějších dodatek na hubnutí na trhu a lidé po celém světě hlásí úspěšné výsledky hubnutí. Výrobek se osvědčil jako bezpečná a účinná volba pro ty, kteří chtějí dosáhnout požadované postavy.

Indikace k použití a příbalový leták

Možné příznaky, při kterých mohou dodatek na hubnutí pomoci:

  • únava,
  • ztráta chuti k jídlu,
  • potíže se spánkem,
  • touha po nezdravém jídle
  • pomalý metabolismus

Jak používat dodatek na hubnutí, užívejte jednu dodatek denně se sklenicí vody. Pro dosažení nejlepších výsledků užívejte dodatek každý den ve stejnou dobu. Nepřekračujte doporučené dávkování Guavital. Další informace o způsobu užívání přípravku a indikacích k užívání naleznete v příbalovém letáku Guavital, který je součástí balení.

Kde a jak koupit Guavital

Pokud hledáte, kde koupit Guavital jako zaručené originální dodatek na hubnutí, měli byste navštívit oficiální webové stránky výrobce. Je to proto, že výrobce přestal dodávat do lékáren kvůli výskytu padělaných výrobků a příliš vysoké přirážce.

Proto si nyní můžete koupit originální lék pouze prostřednictvím internetu a pouze na oficiálních stránkách. Koupit Guavital na oficiálních stránkách je bezpečný a jistý, protože se zde prodávají pouze originální výrobky.

Jaká je cena

Díky tomu, že výrobce dodatek na hubnutí odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, jako jsou lékárny, se mu podařilo udržet cenu dodatek na přijatelné úrovni pro zákazníky. To bylo možné díky propagačním akcím a slevám a také díky udržování nízkých nákladů.

Současná cena Guavital v České republice je 860 korun, což z něj činí atraktivní volbu pro ty, kteří chtějí zhubnout. Díky absenci prostředníků si navíc zákazníci mohou být jisti, že dostávají skutečný produkt za správnou cenu.

Můžete si koupit Guavital v lékárně nebo na Amazonu?

Výrobce dodatek na hubnutí Guavital s lékárnami přestal spolupracovat, ale některé z nich produkt stále skladují. Není známo, zda jsou v nich dodatek pravé nebo padělané, takže při nákupu v lékárnách existuje riziko.

Ceny jsou také šokujícím způsobem vysoké. Podobná situace je i u společnosti Amazon – výrobce uvedl, že za tento výrobek neodpovídá a pravděpodobně se jedná o podvod. Při nákupu dodatek Guavital na Amazonu je proto třeba dbát zvýšené opatrnosti.

Guavital koupit

Guavital na webových stránkách DR Max

Webové stránky DR Max jsou důvěryhodným online zdrojem volně prodejných léků a doplňků stravy. Nabízí celou řadu produktů pro uspokojení různých zdravotních potřeb, od vitamínů a minerálů až po první pomoc a péči o nohy. Stránky však nenabízejí tyto dodatek na hubnutí.

Pokud někdo najde tento výrobek na webových stránkách DR Max, pravděpodobně se jedná o padělek. Zákazníci by si měli být vědomi, že Guavital na DR Max není k dispozici a jakýkoli pokus o nákup tohoto produktu na webových stránkách by se měl vyhnout.

Guavital na stránkách Heurekа

Vzhledem k tomu, že dodatek jsou k dispozici pouze na oficiálních stránkách výrobce, na Heureka Guavital nenajdete. Cenový agregátor Heureka nemůže nabídnout srovnání cen tohoto produktu na hubnutí, protože není k dispozici prostřednictvím jeho platformy.

To znamená, že zákazníci nebudou moci porovnat ceny s jinými prodejci ani využít speciální nabídky nebo slevy, které Heureka může mít. Nicméně, pokud hledáte dodatek, oficiální stránky výrobce jsou nejlepším místem, kam jít.

Guavital na stránkách DM

DM je online platforma nabízející různé produkty a služby. Protože se však tento produkt na hubnutí prodává výhradně na oficiálních stránkách výrobce, zákazníci nebudou moci najít Guavital na DM.

DM nabízí mnoho dalších doplňků na hubnutí od známých značek, takže zákazníci budou stále schopni najít něco, co jim pomůže dosáhnout jejich cílů hubnutí.

Guavital recenze ve fórech

Při zkoumání recenzí dodatek na hubnutí se ukázalo, že na fórum Guavital existuje jen velmi málo negativních recenzí. Kromě toho mnoho z nalezených špatných recenzí nemohlo být potvrzeno, protože pokusy kontaktovat autory těchto recenzí zůstaly bez odpovědi. To vede k závěru, že negativní recenze mohou být falešné, protože většina uživatelů je spokojena s výsledky dosaženými při užívání dodatek.

Recenze

Ohlasy lékařů

Dr. Marija Kříková, praktická lékařka z Olomouce, praxe 10 let. Svým pacientům předepisuji dodatek již delší dobu a výsledky jsou pozoruhodné. Úbytek hmotnosti byl výrazný a u svých pacientů jsem zaznamenala velkou spokojenost. Všechny recenze, které jsem na viděl, jsou veskrze pozitivní a zkušenosti s Guavitalem mých pacientů jsou vynikající.

Dr. Marija Kříková, praktická lékařka, Olomouc

Dr. Jiří Košťál, obezitolog z Brna, praxe 15 let. Používám Guavital k léčbě svých obézních pacientů a výsledky jsou velmi působivé. Výsledky hubnutí jsou velmi znatelné a pacienti jsou s výsledky velmi spokojeni. Ohlasy na dodatek, které jsem četl a slyšel od svých pacientů, jsou vesměs pozitivní a jsou s dodatek velmi spokojeni.

Jiří Košťál, specialista na obezitu, Brno

Dr. Natálie Vlčková, endokrinoložka z Prahy, praxe 9 let. S dodatek pracuji více než rok a musím zmínit, že výsledky jsou velmi dobré, moji pacienti uváděli normalizaci chuti k jídlu, někteří se dokázali dostat na 15 kg za 2 měsíce. Recenze na Guavital, které jsem četla, jsou vesměs pozitivní a zkušenosti s používáním dodatek pro mé pacienty jsou skvělé.

Natálie Vlčková, endokrinoložka, Praha
Guavital složení

Zpětná vazba od zákazníků

„Už několik týdnů užívám zeštíhlující dodatek Guavital a už jsem zaznamenala rozdíl ve své postavě. Cítím se lehčí a energičtější. Mé břicho je plošší a můj pas je štíhlejší. S výsledky jsem velmi spokojená.“

Jana Novotná, 42 let.

„Dodatek na hubnutí Guavital jsem našla přes inzerát na internetu, hned jsem si je objednala a užívám je už několik měsíců a cítím se skvěle. Mám více energie a zaznamenala jsem snížení chuti k jídlu. Vidím také jasné změny na své postavě. Jsem velmi spokojená s tím, co vidím v odrazu.“

Natálie Macháčková, 37 let

„Dodatek Guavital mi doporučila moje subgirl a za několik týdnů pravidelného užívání mohu svůj verdikt opustit. S výsledky jsem velmi spokojená. Je pro mě snazší udržet si motivaci ke cvičení. Váha jde rychleji dolů.“

Kateřina Křížová, 36 let

„Užívám dodatek na hubnutí Guavital, které jsem si objednala na oficiálních stránkách, a řeknu, že jsou to nejlepší dodatek, které jsem vyzkoušela. Moje postava se mění a cítím se sebevědomější. Příprava na léto probíhá skvěle.“

Ivana Zemanová, 38 let

„Guavital se stal mou spásou. Dodatek mi předepsal lékař a užívám je druhý týden. Za tyto dny jsem zhubla -6 kg a jsem nadšená! Už jsem je doporučila své matce a kamarádkám.“

Lucia Svobodová, 33 let

FAQ

📎Co je Guavital a k čemu slouží?

Guavital je doplněk stravy na hubnutí vyrobený z přírodních složek.

💊Funguje Guavital skutečně?

Ano, mnoho spotřebitelů hlásí při pravidelném užívání vynikající výsledky.

📎Kolik stojí Guavital?

Cena přípravku Guavital je 860 KCZ.

💊Jak užívat Guavital?

Užívejte dvě tobolky denně s vodou, nejlépe před jídlem.

📎Kde lze Guavital koupit?

Přípravek Guavital můžete zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Mgr. Lenka Husnerova
Dietolog, Fyzioterapeut VícePo absolvování gymnázia jsem vystudovala obor Diplomovaný fyzioterapeut. Od roku 2003 jsem se včetně soukromé praxe věnovala také výuce rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT ČR a MZ ČR. V roce 2009 jsem úspěšně dokončila magisterské studium speciální pedagogiky na Karlově Univerzitě se zaměřením na logopedii a zdravotní tělesnou výchovu. Od roku 2011 se kromě praxe fyzioterapie věnuji také výživovému poradenství. Certifikované a rekvalifikační kurzy: Kineziotaping, 2012 Rehabilitační léčba některých druhů ženské funkční sterility metodou Lubmily Mojžíšové, 2012 Výživové poradenství, 2011

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *