Provexin: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název lékuProvexin
Výsledek aplikaceLéčba a prevence vypadávání vlasů
Nežádoucí účinkyPokud jsou dodržována pravidla používání, neexistuje žádný
Náklady465 CZK
Hodnocení5/5  ⭐⭐⭐⭐⭐
Forma výrobyGel na bázi přírodních složek
AplikaceAplikujte dvakrát denně na pokožku hlavy

Provexin je intenzivní přípravek, který účinně bojuje proti dědičnému a věkem podmíněnému vypadávání vlasů. Má patentované, klinicky ověřené složení. Vypadávání vlasů je častým jevem, zejména u starších lidí. Dědičná predispozice však může i v mladém věku vést k rychlé alopecii, kterou lze zastavit pouze komplexním řešením. Provexin je speciální gel s aktivním složením, který se musí aplikovat dvakrát denně na pokožku hlavy. Výsledky léčby se dostaví po 6-9 měsících pravidelného používání.

provexin zkušenosti

Složení přípravku Provexin

Provexin je přírodní a účinná léčba vypadávání vlasů. Hlavní výhodou je, že je zcela bezpečný a účinný:

KomponentaAkce
Pylový extraktHlavní složkou gelu je intenzivní výživa, která stimuluje růst vlasů, probouzí spící folikuly a nasycuje pokožku hlavy vitamíny a stopovými prvky.
Pentan-1,5-diolOrganická sloučenina, která působí jako posilovač živin. Stimuluje krevní oběh, což vede k aktivnímu růstu nových vlasů.
Aloe veraÚčinná složka pro výživu vlasové pokožky a vlasů. Zvlhčuje tkáně, zmírňuje záněty a zabraňuje vysychání pokožky.
Vitamin EMá vysokou antioxidační aktivitu. Pomáhá také chránit buněčnou membránu před poškozením potenciálními radikály.
BiotinDůležitá složka, která je nezbytná pro správný metabolismus. Podílí se na syntéze bílkovin, metabolismu tuků, metabolismu sacharidů a aminokyselin, které ovlivňují růst buněk.
Chlorid zinečnatýMá antioxidační a antiseptické účinky, odstraňuje nepříjemné pachy a má biocidní účinky.
Oxid zinečnatýSnižuje zánět, bojuje proti akné a urychluje hojení tkání. Zabraňuje tvorbě jizev, které se mohou na pokožce hlavy objevit v důsledku zánětu. Má bělící účinek.

Všechny složky byly vybrány tak, aby byly vysoce účinné a vzájemně se posilovaly.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Provexin gel je účinný pro vnější použití, takže jej mohou používat lidé jakéhokoli věku a bez ohledu na přítomnost chronických onemocnění. Vzhledem k vnějšímu použití nemá přípravek Provexin žádné kontraindikace. Jediným omezením je přítomnost poškození kůže, jako jsou vyrážky, škrábance nebo rány. Pokud neexistují žádné kontraindikace, je použití přípravku Provexin A100HF bezpečné, a to i po dlouhou dobu. Nežádoucí účinky nebyly pozorovány ani po několika kúrách léčby.

Klinické studie

Gel Provexin vytvořili v roce 2016 Jan Faergemann a Thomas Hedner z univerzitní nemocnice Salgrenska ve Švédsku. Výrobek byl testován na dobrovolnících v USA, Japonsku, Švédsku a Indii. Více než 300 účastníků hodnotilo vysokou účinnost léku a absenci vedlejších účinků. Podle výsledků se u 50 % účastníků zdvojnásobil růst vlasů a 100 % účastníků zaznamenalo pozitivní změny v tloušťce, síle a stavu vlasů. Účastníci testu nezaznamenali žádné vedlejší účinky při používání přípravku.

Složení přípravku Provexin je plně v souladu s jeho údaji a obsahuje pouze přírodní složky ve vysoké koncentraci. Gel má proto mezinárodní certifikát kvality a všechna potřebná povolení k uvedení na trh.

Indikace k použití a příbalový leták

Provexin je účinný gel proti vypadávání vlasů. Indikace přípravku Provexin zahrnují nejen léčbu plešatosti, ale také prevenci jejího výskytu. Pro zvýšení šance na úspěch je lepší zahájit léčbu ještě před začátkem procesu plešatění. Nejúčinnější je použití gelu na začátku alopecie v chronické formě onemocnění. Pokud začnete s léčbou později, může to proces pouze zpomalit, ale vlasy si neudržíte a nebudete mít silnější. Přípravek je účinný při androgenní alopecii, ucpaných vlasových folikulech, snížené hustotě vlasů, vypadávání vlasů po porodu nebo v důsledku dědičné predispozice.  

Příbalový leták přípravku Provexin obsahuje podrobný návod, jak přípravek používat. Gel mohou používat muži a ženy, kteří trpí silným vypadáváním vlasů nebo mají dědičné dispozice k plešatosti. Měla by se používat dvakrát denně a vmasírovat do pokožky hlavy. Zvláštní pozornost je třeba věnovat oblastem s nejintenzivnějším vypadáváním vlasů. Léčba trvá 6-9 měsíců. Podrobnější pokyny naleznete v příbalovém letáku gelu.

provexin dr max

Kde a jak koupit Provexin

Provexin lze objednat pouze z oficiálních webových stránek. Vzhledem k vysoké cenové přirážce lékáren a výskytu velkého množství padělaných výrobků na trhu se výrobce rozhodl prodávat gel pouze na oficiálních webových stránkách. To umožňuje koupit Provexin za nejlepší cenu a také zaručuje bezpečnost a účinnost výrobku.

Jaká je cena

Když se gel prodával v lékárnách a na webových stránkách třetích stran, nebylo možné cenu přípravku Provexin kontrolovat. Poté, co výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, byl schopen stanovit přijatelnou cenu přípravku Provexin a neustále pořádat propagační akce a nabízet slevy při nákupu několika balení gelu. Aktuální cena je v současnosti 465 Kč.

Můžete si koupit Provexin v lékárně nebo na Amazonu?

Poté, co se přípravek Provexin stal v lékárně mnohem dražší než na oficiálních webových stránkách, výrobce jej přestal dodávat prodejcům. Přípravek Provexin je stále k dostání v některých lékárnách nebo na Amazonu. Většinou se jedná o zbytky ze starších šarží, ale lze se setkat i s padělky. Proto je nejlepší nekupovat přípravek Provexin od prodejce třetí strany. Výrobce za výrobek neodpovídá, takže není možné uplatnit reklamaci.

Provexin na webových stránkách DR Max

Provexin gel se v DR Max neprodává. Pokud ji tam kupující našel, jedná se nejčastěji o padělek. V některých případech výrobek prodávají prodejci na DR Max, takže cena je mnohem vyšší než cena výrobce.

Provexin na webových stránkách společnosti Heureka 

Provexin není k dispozici ani na Heurece. Na cenovém agregátoru Heureka ji nelze nalézt. Chcete-li si gel zakoupit, přejděte na oficiální webové stránky výrobce a zkontrolujte aktuální cenu a aktuální propagační akce. Jiný způsob nákupu neexistuje.

Rozvod nebo pravda

Jedná se o účinnou léčbu hereditární alopecie, jejíž bezpečnost byla prokázána v mnoha klinických studiích. Informace o tom, že přípravek Provexin podvádí, mohou šířit uživatelé, kteří nedodrželi návod k použití, nepoužívali přípravek dostatečně dlouho nebo jej používali nesprávně. Provexin nefunguje, pokud je použit nesprávně, proto je důležité si před použitím prostudovat návod k použití.

Názor, že Provexin je podvod, je běžný mezi uživateli, kteří si koupili falešný výrobek z lékárny nebo webové stránky třetí strany. V takovém případě nemůže výrobce zaručit účinnost výrobku. Pokud si tedy objednáte Provexin z oficiálních webových stránek, nejsou s produktem žádné problémy.

provexin recenze

Provexin recenze ve fórech

Odborníci studovali názory na Provexin na fórech, což jasně ukázalo, že většina uživatelů má pozitivní názor na používání produktu. Na fórech nejsou téměř žádné negativní recenze.  Ojedinělé špatné recenze zanechali uživatelé, které se nám nikdy nepodařilo kontaktovat pro více informací. To naznačuje, že takové recenze jsou psány na míru a s největší pravděpodobností je píší konkurenti.

Recenze

Před zakoupením a zahájením léčby stojí za to přečíst si recenze přípravku Provexin. Je užitečné získat obecný názor od lékařů a pacientů, kteří již byli léčeni.

Ohlasy lékařů

Recenze přípravku Provexin od lékařů:

Dědičná alopecie je častým problémem mých pacientů. Je to jeden z těch stavů, kdy je téměř nemožné s tím něco udělat. Pacient mi sdělil, že zahájil léčbu gelem Provexin, a já jsem byl příjemně překvapen výsledky. Zlepšila se mu hustota vlasů v oblasti vypadávání a celkově jsou silnější a pevnější. Nyní ji doporučuje i dalším pacientům.

Vítězslav Špringl, tricholog, 15 let, Praha

Seborea, nedostatečná výživa vlasových folikulů a dědičná predispozice vedou k předčasnému vypadávání vlasů u mužů i žen. Svým pacientům doporučuji používat gel Provexin, který stimuluje prokrvení pokožky hlavy a pomáhá předcházet vypadávání vlasů.

Andrea Nováková, dermatoložka, 10 let, Bilina

Mnoho mužů, starších i mladších, se potýká s vypadáváním vlasů. Jedná se o závažný problém, na jehož řešení moji kolegové a odborníci z jiných oborů neustále pracují. K vyřešení problému v rané fázi je účinné použít přípravek Provexin. Jedná se o přírodní gel, který stimuluje růst vlasů, posiluje vlasové folikuly a vyživuje pokožku hlavy.

Zdeněk Navrátil, tricholog, 8 let, Brno

Zpětná vazba od zákazníků

Skutečné recenze přípravku Provexin od uživatelů:

Provexin mi doporučil můj lékař, když mi začalo vypadávat hodně vlasů. Produkt mi pomohl zastavit proces. Doporučuji všem!

Emil Mareš, 45 let, Praha

Vypadávání vlasů je pro mě velký problém. Na internetu jsem našla zmínku o gelu Provexin. Koupil jsem si ji na oficiálních stránkách na propagaci a zahájil léčbu. Zatím se mi líbí zlepšení pokožky hlavy. Zmizelo svědění a zarudnutí. O vypadávání vlasů zatím nevím.

Otakar Havel, 52 let, Hranice

Můj otec byl ve svých 50 letech již zcela plešatý, a tak jsem se rozhodl neopakovat jeho chyby a zahájit léčbu dříve, než mi začnou vlasy aktivně vypadávat. Nyní se již šest měsíců léčím přípravkem Provexin. Mé vlasy jsou silnější a podle mého názoru i hustší. Gel plánuji používat i v budoucnu. Neobsahuje žádné syntetické látky, takže je bezpečný pro vaše zdraví.

František Král, 36 let, Liberec

V každém věku by měl muž vypadat solidně a přitažlivě. Proto již 2 roky používám gel Provexin. Pomáhá mi účinně bojovat proti vypadávání vlasů souvisejícímu s věkem.

Kryštof Ovčačík, 65 let, Bílina

Dědičné vypadávání vlasů u všech členů rodiny. To se týká nejen mužů, ale i žen. Takže i já mám od svých 45-50 let výrazně méně vlasů. Můj bratr mi poradil, abych použil gel Provexin. Přípravek se snadno aplikuje, lze jej používat nepřetržitě bez rizika vedlejších účinků. Vlasy mi opravdu zesílily a zlepšila se mi pokožka hlavy, která byla předtím příliš suchá.

Pavla Čechová, 55 let, Cheb

provexin cena

Závěry o léku: Je Provexin podvod?

Diskuse o přípravku Provexin mezi těmi, kteří již lék vyzkoušeli, a těmi, kteří o něm teprve uvažují, může být patová. Měli byste však důvěřovat pouze upřímným recenzím, které říkají, že Provexin funguje, pokud dodržujete pokyny k použití. Pro zvýšení účinnosti gelu se však doporučuje začít jej používat spíše k prevenci vypadávání vlasů v případě dědičné plešatosti než v okamžiku, kdy vlasy již zcela vypadly.

Často kladené otázky

 ⚡Pro koho je Provexin gel vhodný?

Přípravek mohou používat muži trpící dědičným vypadáváním vlasů, stejně jako ženy s řídnoucími vlasy po menopauze nebo porodu.

✅Lze vypadávání vlasů léčit přípravkem Provexin?

Androgenetická alopecie je závažné onemocnění, které je dědičné. Nelze ji zcela vyléčit. Použití gelu Provexin pomáhá zmírnit příznaky onemocnění tím, že zastaví proces vypadávání vlasů. Tento efekt však lze přidat pouze během používání výrobku.

❗Jak přípravek Provexin funguje a kdy se dostaví výsledky?

Klinické studie prokázaly, že výsledky použití gelu Provexin jsou viditelné již po 6-9 měsících pravidelného používání. Vlasy přestanou vypadávat po 4-5 měsících a po několika měsících začnou dorůstat nové.

✅ Jak se přípravek Provexin používá?

Provexin je zevně aplikovaný gel, který se nanáší v tenké vrstvě na hlavu v místech aktivního vypadávání vlasů. Přípravek by se neměl smývat.

✅ Mohu přípravek Provexin používat dlouhodobě?

Provexin je určen k dlouhodobé léčbě. Lze jej proto používat nepřetržitě bez rizika alergií nebo jiných vedlejších účinků.

MUDr. Lenka Placha
Dermatolog Lékařská fakulta Masarykovy Univerzity Brno, Atestace z dermatovenerologie, Specializační způsobilost v oboru dermatovenerologie Praxe: FN Brno – Pracoviště dětské medicíny – Pediatrická klinika – Dětské kožní oddělení Člen vědeckých společností: EADV (Europeans Academy of DV) Česká dermatovenerologická společnost ČLS J.E. Purkyně Sekce dětské dermatologie při ČDS JEP Česká akademie dermatovenerologie Česká lékařská komora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *