Věk není životní překážkou! 109letý kardiolog odhalil tajemství své dlouhověkosti a skvělého zdraví

Arturo Rossi, známý italský kardiolog, odešel do důchodu v 70 letech, ačkoli jeho srdce a tělo zůstaly mladé. Je v důchodu už 39 let, ale ani den nesedí bez práce! Akademikovi je nyní 109 let, ale zdá se, že je mu jen 60.

Dr. Rossi říká, že tajemství dlouhověkosti spočívá v krevních cévách: pokud jsou zdravé a čisté, pak můžete žít až 120 let a i ještě déle, cítit se naprosto zdravě. Dr. Rossi je o tomto tvrzení zcela přesvědčen.

Náš reportér stihl udělat rozhovor s Dr. Rossim, který vysvětlil, jak prodloužil svůj život, vyčistiv si krevní cévy.

Ve věku 109 let obdržel Dr. Rossi gratulaci od prezidenta republiky. Fotografie z doktorova pracoviště.

- Dr. Rossi, několikrát jste řekl, že přítomnost čistých krevních cév je základem zdraví. Je to tak?

- Je to jednoduché. Fungování orgánů a systémů lidského těla závisí na kvalitě krevního oběhu, který je zásobuje kyslíkem a živinami vnitřní orgány, a také shromažďuje kysličník uhličitý a produkty výměny. V dětství a mládí my se pohybujeme více, cévy jsou nové, pružné a čisté a výživa orgánů je maximální. Ale s věkem se začínáme pohybovat méně a naše cévy se začínají znečišťovat. To souvisí s mnoha faktory, nejen škodlivými (např. kouření, nezdravá strava, špatné životní prostředí a sedavý způsob života), ale i přirozenými (např. ukládání lipidů, je proces, který se děje v každém těle).

Co to znamená mít špinavé krevní cévy? Představte si trubku plnou rzi. Co se stane? Tlak vody se zvyšuje a voda získává nepříjemnou chuť. Totéž platí pro krevní cévy: když se na nich usadí cholesterol nebo jiné látky, zvyšuje se tlak ( špinavé cévy jsou hlavní příčinou hypertenze! ), krev je plná nečistot a krevní oběh je narušeny, v důsledku toho dochází ke změnám ve všech orgánech a systémech těla, dokonce i v kůži.

Lidské tělo stárne. Pokud si toho všimnete včas a vyčistíte si krevní cévy, budete mít možnost žít nejméně o 20 let déle bez bolesti vnitřních orgánů a kloubů a vaše tělo bude dělat zázraky. Jinými slovy, čištění krevních cév může prodloužit život a zdraví. A není to jen teorie. Tuto metodu jsem doporučil svým pacientům a praktikuji ji osobně. Každý, kdo poslouchal mou radu, prodloužil délku svého života.

Tento graf ukazuje, jak se cévy znečišťují. Pokud jste je nikdy nečistili a máte více než 40 let, obsahují mnoho nečistot. To může ovlivnit vaše zdraví a možná proces již začal.

- Jaké patologie mohou způsobit znečištěné krevní cévy?

- Jak jsem řekl - trpí celé tělo. Ale především se to týká orgánů a systémů přímo spojených s oběhem, tedy kardiovaskulárního systému.

Znečištění v cévách mohou vyvolat následujících onemocnění:

  • Ateroskleróza. Cévy přestávají dobře fungovat: malé jsou zcela zablokované a hlavní obsahují mnoho usazenin cholesterolu.
  • Ischemická choroba srdeční. To je způsobeno nedostatkem krve v koronárních cévách, což je zase způsobeno nečistotami přítomnými v cévách.
  • Záchvat mrtvice. Přerušení průtoku krve do mozku vede ke smrti nervových zakončení, což vede ke ztrátě některých funkcí.
  • Hypertenze. Kontaminace v cévách způsobují zúžení lumenu a zvýšení krevního tlaku.
  • Křečové žíly. Objevuje se také uvnitř těla, nejen na nohou (znepokojující problém pro ženy). Hemoroidy jsou důsledkem rozšíření žil.
  • Žilní a arteriální trombóza. Usazeniny nečistot přítomných v cévách, způsobují tvorbu krevních sraženin a smrt cév, který může vést k zániku skupiny buněk v těle. Pokud se krevní sraženina rozpustí a vstoupí do krevního oběhu, může dojít k zablokování srdečních cév (srdeční zástava), což je v 70% případů doprovázeno smrtí pacienta.

Následující fotografie ukazují nebezpečí, které usazeniny v krevních buňkách představují pro zdraví a nakolik snižují životnost.


Srdce ženy, která zemřela na zástavu srdce


53-letý muž prodělal mrtvici. Mrtvice vede ve všech případech k postižení a postižení pacienti potřebují zvláštní péči. Příčinou je zablokování krevních cév.

Křečové žíly, kterými trpí mnohe ženy, jsou také přímým důsledkem usazenin v cévách.


Tento problém se šíří. Kardiovaskulární onemocnění způsobuje čtyřikrát více úmrtí než jiné příčiny. Lékaři to vědí, vědí, že čištění krevních cév je nezbytné, ale z nějakého nejasného důvodu Italská medicína tento aspekt ignoruje. Většina lékařů předepisuje léky ke snížení krevního tlaku při hypertenzi; nejsou však určeny k léčbě, ale mají pouze dočasný účinek. Krevní cévy se musí čistit. Mimochodem, lidé nad 35-40 let praktikují tuto metodu více než půl století ve Spojených Státech a Evropě, kde pacienti vědí o nutnosti čištění cév.

- Existují příznaky, které naznačují přítomnost usazenin v cévách?

- Jasně, že jo. Hlavní příznaky jsou:

  • Migréna
  • Porucha paměti
  • Chronická únava
  • Nespavost
  • Problémy s potenci (u můžu)
  • Poruchy zraku a sluchu
  • Vysoký tlak
  • Respirační onemocnění a ateroskleróza
  • Bledost kůže nohou
  • Bolest svalů a kloubů

Ať už máte některý z těchto příznaků nebo ne, po 30 letech je třeba si vyčistit krevní cévy alespoň jednou za 5 let. To vám umožní mít železné zdraví.

Krevní cévy mají schopnost shromažďovat nečistoty, zejména u starších lidí. Z tohoto důvodu byste se měli vyvarovat častého pojídaní hamburgerů a hranolek: skutečně, po konzumaci smaženého a nezdravého jídla, určité množství cholesterolu se odkládá v buňkách krvi, a ty se z časem se zvětšují.

- Prosím, řekněte nám své tajemství čištění krevních cév.

- Až do nedávné doby proces čištění krevních buněk trval několik měsíců. Sám jsem sbíral léčivé byliny, hledal je na trhu nebo si je objednával na internetu a používal je k přípravě domácích extraktů. Teď už to nemusím dělat, protože moji kolegové z Institutu kardiovaskulárních onemocnění vytvořili spolehlivý a levný prostředek pro čištění cév: `CardioActive`. Tento produkt reguluje krevní tlak a léčí hypertenzi vyčištěním cév. Proto je skvělé pro naše účely.

Při pravidelném používání `CardioActive` se čistí i nejvíce ucpané krevní cévy během pouhých 1-2 týdnů.

Tento výrobek neobsahuje chemikálie. Tento přípravek je 100% přírodní a obsahuje vzácné léčivé výtažky z bylin a bobulí: hloh, ovoce chmele a šípku, třezalky, lípa a přesličky polní. Proto je to tak užitečné pro tělo.

Většina pacientů se stále ptá na můj názor na čištění krevních cév. V poslední době jim doporučuji pouze tento produkt: je velmi účinný.

Oficiální statistiky klinických studií byly uvedeny na webových stránkách Institutu kardiovaskulárních onemocnění, který zahrnoval asi 2000 pacientů, kteří používaly CardioActive.

Výsledky testu::

  • Normalizace krevního tlaku 1-2 dny po použiti výrobku - 99%
  • Normalizace srdečního rytmu po ukončení kúry - 97% pacientů
  • Úplné čištění krevních cév z cholesterolu po ukončení kúry - 99% pacientů
  • Zvýšení účinnosti léčby chronických onemocnění - 99% pacientů
  • Zlepšení celkové pohody - 100% pacientů
  • Nepřítomnost nežádoucích účinků během léčby - 100% pacientů

- Kolik stojí `CardioActive` a kde se dá tento výrobek koupit?

- Jak víte, odchod do důchodu neumožňuje si kupovat drahé léky, proto bych si nedovolil doporučovat svým pacientům a přátelům drahé léky. `CardioActive` je to levné a nyní také je možné si ho koupit s velkou slevou

CardioActice nejlepší výrobek na boj s vysokým krevním tlakem, který si nyní každý může koupit se slevou 50%.

Můžete nám říct více o tom jak je možné si objednát `CardioActive` s dodávkou domů po celé zemi

Pro objednávku `CardioActive`:

  • Vyplňte formulář objednávky
  • Poté vás bude kontaktovat manažer, abyste potvrdili adresu doručení;
  • Budete mít možnost získat `CardioActive` kurýrem během 2-4 dnů.

Pro udržení čistoty krevních cév doporučuji opakovat kúru každé 1-2 roky, zejména u starších lidí. To vám pomůže posílit zdraví a odložit příznaky stárnutí. Mít čisté krevní cévy je zárukou zdraví.

- Dr. Rossi, děkuji za rozhovor a za poskytnutí těchto důležitých informací.

Po vypnutím mikrofonů doktor Rossi se přiznal, že rád pracuje na zahradě a pomáhá svým dětem, které již dosáhly důchodového věku. Jeho žena je také dlouhověká: je jí 99 let. Manželé pravidelně čistí krevní cévy a snaží se vést aktivní životní styl. Podle profesora je to jediná věc, která jejich život podporuje.

AKTUALIZACE Z Důležitě! Kvůli velké poptávce, musíme omezit dobu trvání této kampaně! Nabídka bude platit až do včetně!
Všechny naše výrobky splňují základní evropské standardy kvality a před odesláním jsou podrobeny důkladné kontrole. Z bezpečnostních důvodů jsou všechny obaly dezinfikovány a teprve poté odeslány příjemci. Všechny manipulace s produkty se provádějí ve speciálních ochranných oblecích. Dodržujeme všechny požadavky Ministerstva zdravotnictví.

Oficiální formulář žádosti

N. 29 982 z 30.000 z
Objednat `CardioActive` za akční cenu
1780 CZK 890 CZK
Chcete-li získat `CardioActive`, napište své jméno a telefonní číslo do níže uvedených polí a klikněte na tlačítko `POŽÁDAT`
Příjem žádostí končí
*Vaše data jsou odeslána přímo výrobci. Nikdo jiný k nim nebude mít přístup.

 


Komentáře

Lenka Pardubice

Díky za článek, to je velmi zajímavé. Už jsem si objednala CardioActive .

Standa Liberec

Už jsem si koupil a vyzkoušel CardioActive. Trpěl jsem vysokým krevním tlakem po dobu 7 let a nemohu si vzpomenout, kdy jsem měl všechno v pořádku. Na doporučení lékaře jsem se rozhodl vyčistit krevní cévy. Po měsíční používaní CardioActive můj krevní tlak se normalizoval! Teď se cítím dobře a neustálé bolesti jsou pryč! Je to úplně jiný život: cítím se tisíckrát lépe. Doporučuji tento vynikající výrobek všem. S takovou slevou je to prakticky zadarmo!

Vladislav Mladá Boleslav

Uplynul měsíc kúry CardioActive . Cítím se zdravější a silnější. Jako by byl o deset let mladší!

Veronika Česká Lípa

Díky, objednala jsem si! Líbí se mi, že tento výrobek je zcela přirodní a nemá žádné vedlejší účinky!

Michal Blahovský Trutnov

Balíček přišel včera. Vše je v celku! Díky! Začal jsem se cítit hrozně poslední dobou, proto doufám, že tento výrobek pomůže! Mému kamarádovi to však pomohlo.

Dagmar Hajníce

Před měsícem jsem začala používat CardioActive. Někdy jsem měla tak vysoký tlak že jsem neměla sílu ani umýt nádobí. Zvonění v uších a dušnost mě doháněli k šílenství.... Teď se všechno vrátilo do normálu a já jsem byla ochotna zaplatit za své zdraví a 100000 Kč, ale díky bohu ne! Kapky jsou velmi levné a pomáhají! Je to zázrak! Teď se cítím naprosto zdravá a plná energie.

Petr Zlín

Je mi 61 let a před pěti lety jsem začal léčit své cévy. CardioActive mi pomáhá udržovat mé zdraví a dává mi sílu. Cítím se naprosto skvěle a spousta mých kolegů už je mrtvá. Natož pořád ještě mám sex! Čištění krevních cév je nezbytné na 100%!

Simona Plzeň

Díky tomuto výrobku jsem vyléčila svůj vysoký krevní tlak, kterým jsem trpěla mnoho let. Postupem času mi diagnostikovali cukrovku a objevily se problémy s ledvinami, pamětí a zrakem. Léčila jsem se co nejdříve, dělala drahé zákroky, které nepřinesly žádné výsledky, a tak jsem se rozhodla zkusit CardioActive. Bylo to poprvé, co jsem si objednala léky na internetu, ale bylo to velmi jednoduché. Díky!

Olga Praha

Díky! Viděla jsem program v televizi o tomto produktu a všichni lékaři ho doporučili. Řekli, že čištění cév je naprosto nezbytné pro všechny.

Zbyněk Tachov

Tento výrobek je velmi účinný, potvrzuji! Během mnoha let jsem měl tlak 140/90, ale po kúře se tlak vrátil na 125/80. Jsem v pohodě!

Markéta Žacléř

Přečetla jsem si veškerou informace o CardioActive . na internetu! Je to dobrý nástroj a efektivní! Sama jsem absolvovala pár kúr a cítím se skvěle.

Jozef Příbram

Podařilo se mi využít slevu! Díky!

Tomáš Chomutov

Podstoupil jsem pár měsíčních kúr (s přestávkami) a teď se cítím mnohem lépe. Jsem plný síly a energie, posílil jsem si imunitní systém. Cítím se mladší o 10 až 15 let a mně je 72 let.

Libuše Brno

Také jsem absolvovala kúru CardioActive před dvěma měsíci. Když jsem se začala cítit špatně, byla neustále unavená a pomalá, objevila se dušnost. A teď mám spoustu energie. Během dne mohu dělat více domácích prací. Přešli bolesti hlavy a křeče ve svalech. A také spím mnohem lépe. Doporučuji tento výrobek svým přátelům a kolegům!


Objednejte CardioActive se slevou 50%