Bulk Extreme: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název lékuBulk Extreme
Účinky léku✅Budování svalové hmoty
✅Zvýšení hladiny růstového hormonu
✅Produkce testosteronu
✅Normalizace metabolismu 
Nežádoucí účinkyNe
Chemické nebo přírodní složky? Zcela přírodní
Návod k použití3 kapsle denně
Cena1099 KCZ
Hodnocení5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bulk Extreme je zcela přírodní doplněk používaný jako posilovač. Lék je oblíbený zejména mezi sportovci, ale kupují ho i lidé, kteří chtějí jen přibrat. Bulk Extreme se používá v kombinaci s tréninkem, který je ještě rychlejší a lepší. Vaše tělo se zpevní a zpevní, zvýší se vaše síla a zlepší se váš zdravotní stav. To vše díky svému přírodnímu složení a naprosté absenci chemických látek. 

Bulk Extreme recenze

Složení produktu Bulk Extreme

KomponentaAkce

Momordicin
zrychlený a zvýšený růst svalů
svaly se stávají pružnými
posiluje imunitní systém organismu
zvyšuje odolnost organismu

KCM-66 (zdrojový materiál z rostliny ashwagandha)
zvýšení testosteronu
antistresový účinek
rychlá regenerace po tréninku
aktivní odstraňování tuku

Listy kopřivy
profylaktický účinek na celé tělo
antibakteriální účinek
dodává energii

Kořen makistů
pomáhá zvyšovat odolnost organismu vůči stresu
zlepšuje fyzickou kondici
reguluje hormony v těle

Sabalové ovoce
posílení vlasů a zvrácení plešatosti
přírodní afrodiziakum
prevence rakoviny
Dýňová semínkarychlý růst svalové tkáně
zvýšení libida
zvýšení imunity
Lucernazvyšuje vitalitu
dodává tělu vitamíny C a D
Zinekposiluje kosti, vlasy a nehty
zlepšuje výkon
posiluje pokožku

Kontraindikace a vedlejší účinky

Díky svému 100% přírodnímu složení nemá přípravek Bulk Extreme žádné kontraindikace. Samozřejmě, pokud nebudete dodržovat pokyny a budete užívat Bulk Extreme častěji a častěji, než je určeno, může to vést k některým nepříjemným účinkům. Například nadměrné množství testosteronu, hormonů a vitaminů. Pokud však používáte Bulk Extreme přísně podle návodu k použití, produkt funguje pro tělo mimořádně pozitivně.

Klinické studie

Bulk Extreme prošel řadou studií v nejlepších laboratořích v USA a Evropě, kde získal řadu certifikátů kvality a povolení k prodeji lidem. Tam testovali jeho složení a vliv na organismus. Skupině lidí různého věku a pohlaví podávali měsíční kúru kapslí Bulk Extreme a zkoumali, jak přípravek funguje. Říkali, že zpočátku necítili velké změny, ale po týdnu začali pociťovat změny. Především uvedli, že se zlepšil vnitřní stav těla, někteří z nich pociťují menší bolesti a někteří z nich lépe a déle spí. Nejdůležitější změnou však byly svaly – díky přípravku rostly a sílily. Zvláštní však bylo, že změny byly u každého člověka jiné. Ukázalo se, že denní potřeby každé osoby, někteří strávili dny u počítače a někdy zapomněli vzít pilulku nebo dvě během dne, takže svaly rostly, ale ne tolik, jak se očekávalo. Nejzajímavější věc se však stala těm, kteří užívali lék přesně podle plánu, a těm, kteří cvičili každý den. Ti první získali očekávanou svalovou hmotu za měsíc a uvedli, že se cítí skvěle, zatímco ti druzí překonali svá očekávání o polovinu a získali svalovou hmotu za půl měsíce. Proto vědci dospěli k závěru, že produkt funguje jako hodinky a ještě účinněji v kombinaci s cvičením.

Indikace k použití a příbalový leták

Samotné tablety Bulk Extreme jsou dodávány s vloženým listem s přesnými pokyny. Bulk Extreme by se měl užívat třikrát denně – ráno, odpoledne a večer, zapíjet vodou. Užívání většího množství může způsobit poškození organismu. Pokud užijete malé množství přípravku, nedosáhnete požadovaného účinku a malá dávka vitamínů a hormonů rychle zmizí. Proto existují také údaje pro Bulk Extreme, kde je podrobně napsáno, například, že Bulk Extreme by měl být použit, pokud při všech trénincích nejste schopni přibrat na váze. Bulk Extreme vzniká především v důsledku hormonální nerovnováhy. Jedinečné složení přípravku Bulk Extreme, které obsahuje mužské hormony, umožňuje dosáhnout ideálních výsledků.

Před použitím přípravku si přečtěte složení a ujistěte se, že na některou z nich nejste alergičtí.

Kde a jak koupit Bulk Extreme

Bulk Extreme lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce. Faktem je, že na trhu existují nekvalitní padělky, které jsou většinou prázdné skořápky s naprosto žádným účinkem. Někdy však mohou člověka i otrávit. Tyto přípravky jsou plněny různými chemickými látkami a od přírodního produktu se liší vším kromě názvu. Padělky se prodávají všude v různých obchodech a lékárnách.

Z tohoto důvodu nabízí originál se zárukou kvality pouze webová stránka výrobce Bulk Extreme.

Bulk Extreme cena

Jaká je cena

Kvůli vysoké přirážce na výrobek a padělání byl výrobce nucen odmítnout spolupráci s lékárnami a obchody. Vzhledem k odmítnutí prodává výrobce Bulk Extreme přímo z oficiálních webových stránek za jeho cenu. Původní cena produktu Bulk Extreme je 1099 Kč bez přirážky. Každý týden jsou také různé slevy a akce, takže mnoho lidí může získat Bulk Extreme za mnohem lepší cenu.

Můžete si koupit Bulk Extreme v lékárně nebo na Amazonu?

Vzhledem k tomu, že padělky zaplavily trh, prodávají se v lékárnách analogy Bulk Extreme, které se však od tohoto produktu zcela liší. Tyto analogy stojí řádově více než původní produkt a nemají žádný účinek. Se společností Amazon je to složitější. Někdy můžete najít originální Bulk Extreme na Amazonu, ale tato šance je velmi vzácná a neoznačená, takže se neliší od padělku a cena za službu bude 3-4krát vyšší.

Hromadné Extreme na webových stránkách DR Max

Bulk Extreme na DR Max není možné koupit, protože se nejedná o původní produkt. Proto bez ohledu na to, jak hlasitě vás na webových stránkách lákají, nenechte se oklamat, protože si můžete a měli byste si koupit originální výrobek na oficiálních stránkách výrobce. Jen přijdete o peníze za fiktivní produkt na webu třetí strany.

Bulk Extreme na Heurece

Bulk Extreme na Heurece. Tento produkt není na tomto agregátoru vůbec k dispozici z důvodu přísného prodeje ze strany výrobce na webu. Pokud však na tomto zdroji narazíte na produkty Bulk Extreme, doporučuji vám, abyste si je nekupovali a neplýtvali svým zdravím na potenciálně nebezpečném produktu. A i když to není nebezpečné, přijdete o spoustu peněz za prázdnou kapsli. A marže na těchto webových stránkách jsou obrovské.

Rozvod nebo pravda

Pro všechny pozitivní faktory, tam jsou často negativní recenze on-line, po vzoru Bulk Extreme podvádění. V 99 % případů se tyto recenze týkají padělaných výrobků zakoupených buď v lékárně, nebo v internetovém obchodě. Lidé nevědí nebo nevidí, že kupují neoficiální výrobky, které jim mohou způsobit otravu, ale žádný takový případ jsme nezaznamenali. Také některé zpětné vazby byly, že Bulk Extreme je podvod a má špatný účinek, nebo že Bulk Extreme vůbec nefunguje. Ukázalo se, že tito lidé dodržovali pokyny jen několik dní a pak několik dní pilulky neužívali. Samozřejmě, že při tomto způsobu použití nebudou žádné výsledky. Po přečtení komentářů jsem také narazil na nedůvěru, že výrobek se prodává výhradně na webových stránkách a nikde jinde. Jak jsem již uvedl, je to kvůli odmítnutí spolupráce s lékárnami a obchody kvůli cenové přirážce. Oficiální webové stránky poskytují pouze originální a přírodní produkt za přijatelnou cenu, zatímco ostatní prodejci často prodávají nekvalitní padělky.

Bulk Extreme koupit

Hromadné Extreme recenze ve fórech

Na fórech Bulk Extreme se diskutuje o účincích, se kterými se zákazníci setkali, a dokonce se objevilo i několik „obětí“. Samozřejmě se ukázalo, že všechny tyto negativní recenze byly způsobeny nepozorností spotřebitelů. Někteří drogu užívali nesprávně, jiní ji zneužívali a byli i tací, kterým byla prodána triviální napodobenina. Samotná droga si vůbec nezasloužila negativní hodnocení a vše bylo způsobeno nepozorností.

Objevují se také falešné komentáře, které se snaží produkt zdiskreditovat. Když jsem se pokusil kontaktovat jejich autory a zeptat se na rozhořčení spotřebitelů, ukázalo se, že se jedná o podvrhy, které se snaží produkt vykreslit ve špatném světle.

Recenze

Chcete-li ocenit kvalitu produktu, měli byste si jednoduše přečíst níže uvedené recenze Bulk Extreme. Toto jsou skutečná hodnocení firmy Bulk Extreme, která byla vytvořena skutečnými lidmi. Všichni lidé, kteří skutečně vyzkoušeli původní lék, dávají velmi pozitivní hodnocení. K dispozici jsou také recenze lékařů pro Bulk Extreme. 

Ohlasy lékařů

Tento produkt vřele doporučuji. Bulk Extreme se ukázal být dobrým nástrojem pro získání svalové hmoty na prvním místě. Můj pacient nebyl schopen zhubnout a nabrat svaly. Díky přípravku Bulk Extreme se během šesti měsíců dramaticky změnil. Vřele doporučuji všem, kteří mají stejný problém.

Arnošt Kohout, trenér – 10 let, Valtice

Dobrý den, rád bych vyjádřil své velké uznání za tento produkt. Dva z mých pacientů se díky tomu uzdravili. Jeden měl silnou podváhu a nízkou hladinu testosteronu, 3 měsíce Bulk Extreme a byl to úplně jiný člověk. Druhý byl obézní, samozřejmě došlo ke komplikacím, protože lék užíval ve špatných dávkách, ale naštěstí se to vyřešilo a zhubl 50 kg. Doporučuji tento zázračný lék všem, opravdu pomáhá.

Dušan Špaček, fitness trenér – 8 let, Praha

Mám trochu netradiční příběh. Přestože jsem lékař, lék jsem použil já. Jde o to, že jsem v průběhu let přibral na váze a neměl jsem čas chodit na kurzy, tak jsem se rozhodl vyzkoušet Bulk Extreme. Překvapivě to fungovalo a já jsem za měsíc zhubl 6 kg a nabral jsem svalovou hmotu. Tento účinný produkt nyní doporučuji mnoha svým pacientům.

Vojtěch Král, odborník na výživu – 9 let, Praha

Reference zákazníků

Do posilovny chodím už dlouho a stále se mi nedaří dostat se do správné formy. Vyzkoušel jsem desítky doplňků, z nichž některé se ukázaly být trochu účinné, ale nesrovnávají se s Bulk Extreme. Za měsíc a půl (aniž bych chodil každý den do posilovny) jsem dosáhl požadovaného tvaru těla. Cítil mocný po celý měsíc kvůli tomuto produktu. Doporučuji všem.

Luděk Urbánek, 24 let, Brno

Nemám moc co říct, jen jsem chtěl říct, že Bulk Extreme je velmi funkční produkt. Pokud cvičíte a zároveň užíváte Bulk Extreme, můžete dosáhnout velkého pokroku. Skvělé pro kulturisty nebo pro všechny, kteří chtějí, aby jejich tělo vypadalo šťavnatě.

Vlastimil Daněk, 35 let, Cheb

Poprvé použil produkt před rokem a bez účinku. Napsal tisíce negativních komentářů. Po dvou měsících mi kamarád řekl, že existuje mnoho padělků a že jsem se stal obětí jednoho z nich. Poradil mi, abych si ho koupil na oficiálních stránkách. Tak jsem to udělal a získal skutečný Bulk Extreme. Za 3 měsíce jsem se napumpoval jako vůl a jsem velmi spokojen. Pracuji jako kulturista a svalová hmota je v mé práci velmi důležitá. Doporučuji vám, abyste si vzali Bulk Extreme. Funguje to.

Matěj Utěkal, 29 let, Plzeň

Ve svém věku jsem se rozhodl pracovat na svém těle. Myslel jsem, že by stálo za to vyzkoušet produkt na zvýšení hmotnosti, tak jsem si koupil Bulk Extreme a neudělal jsem chybu. Díky moc, teď se moje svaly cítí, jako bych cvičil 20 let.

Miloš Bednář, 44 let, Praha

Na radu trenéra jsem se rozhodl vyzkoušet Bulk Extreme. Dlouho bez účinku, a když se efekt dostavil, rozhodl jsem se ho vzdát. Za měsíc jsem přibral 5 kg svalů. Myslím, že je to neuvěřitelný výsledek, doporučuji všem.

Vladan Kraus, 30 let, Praha

Bulk Extreme forum

Závěry o droze: Je Bulk Extreme podvod?

Po prostudování samotného produktu, jeho účinků a recenzí lidí můžete dojít k závěru, že Bulk Extreme funguje. Má naprosto pozitivní vliv na vaše tělo, zlepšuje vaše zdraví a pohodu. To vše díky jedinečnému složení zcela rostlinných složek. Se všemi pozitivními vlastnostmi lze Bulk Extreme zakoupit za přijatelnou cenu a pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Často kladené otázky

❗Mohou si dívky vzít Bulk Extreme?

Ne, protože působí na mužské hormony.

⚡Odkud berete přírodní prvky pro kompozici?

Nakupujeme od dodavatelů, pokud si přejete, můžete se obrátit na webové stránky a záležitost prodiskutovat.

☝Funguje doručení pro všechna města v České republice?

Ano, lék můžete dostat v kterémkoli městě v zemi.

✅ Je důvodem pro vyhýbání se spolupráci s lékárnami pouze přirážka? 

To je jeden z důvodů. Svou roli samozřejmě sehrálo i množství padělků na trhu a obrovské provize obchodů.

✅ Může se originální výrobek dostat na pult jiného obchodu?

Jistě, ale cena takového léku by byla řádově vyšší. 

Mgr. Lenka Husnerova
Dietolog, Fyzioterapeut VícePo absolvování gymnázia jsem vystudovala obor Diplomovaný fyzioterapeut. Od roku 2003 jsem se včetně soukromé praxe věnovala také výuce rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT ČR a MZ ČR. V roce 2009 jsem úspěšně dokončila magisterské studium speciální pedagogiky na Karlově Univerzitě se zaměřením na logopedii a zdravotní tělesnou výchovu. Od roku 2011 se kromě praxe fyzioterapie věnuji také výživovému poradenství. Certifikované a rekvalifikační kurzy: Kineziotaping, 2012 Rehabilitační léčba některých druhů ženské funkční sterility metodou Lubmily Mojžíšové, 2012 Výživové poradenství, 2011

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *