Clean Forte: recenze lékařů, indikace, složení, vedlejší účinky, cena a kde koupit

Název léku Clean Forte 
Indikace k použití Helmintové infekce různé etiologie 
Poskytuje ✅Zabíjí červy a zabraňuje jejich množení a vývoji
✅Odstraňuje příznaky napadení červy
✅Má preventivní účinek proti mikrobiální kontaminaci
Nežádoucí účinky Ne
Kontraindikace Individuální nesnášenlivost složek výrobku
Děti do 18 let
Těhotenství a období kojení 
Náklady 820 KCZ
Hodnocení5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Clean Forte ve skutečnosti je jedinečný farmaceutický přípravek určený k boji proti parazitům. Skládá se výhradně z přírodních složek, díky čemuž je vysoce účinný a bezpečný. Na rozdíl od mnoha syntetických analogů nemá nežádoucí účinky na jiné orgány a systémy. Nezpůsobuje závislost a návyk. Tyto a mnohé další výhody vysvětlují, proč je Clean Forte každý den tak oblíbený. 

Clean Forte dr max

Složení Clean Forte

KomponentaAkce
Březové listyZabíjí helminty, trichomonády a giardie. Má antiseptické účinky.
Šťáva z bobulí sumachuSložka působí proti parazitům: zabraňuje jejich množení a růstu.
Ferula soongarica   Má protizánětlivé, antibakteriální, antimikrobiální a antiparazitární účinky. 
Květy tansyZabíjí askaridy, giardie, hlístice, tasemnice a další parazity v těle.
Pelyněkstimuluje uvolňování žluči, normalizuje činnost trávicího traktu
CardusMá antivirové a antibakteriální účinky a bojuje proti larvám, čímž zabraňuje opětovné infekci.
Česnekový extraktAktivně bojuje proti střevním parazitům, čímž minimalizuje riziko reinfekce.
EchinaceaPosiluje imunitní systém, obnovuje narušenou funkci trávicího traktu. 
Uvae ursi foliaMá detoxikační a protizánětlivý účinek.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Díky přírodním složkám je přípravek Clean Forte zcela bezpečný. Neexistují například žádné vedlejší účinky. Je dobře snášen, což znamená, že jej můžete užívat tolikrát, kolikrát potřebujete k vyléčení onemocnění. Existuje také několik kontraindikací přípravku Clean Forte. Nedoporučuje se užívat lék u pacientů s přecitlivělostí na jednu ze složek, nezletilých. Pokud je léčba parazitózy během těhotenství a kojení nezbytná, musí lékař zvážit očekávaný přínos pro matku a riziko pro plod. 

Klinické studie

Farmaceutický průmysl dnes nabízí poměrně velké množství různých přípravků pro léčbu parazitárních infekcí. Téměř všechny jsou však syntetického původu. To znamená, že kromě likvidace patogenů, které napadají střeva, mají léky také výrazný negativní účinek na jiné orgány a systémy. Vzhledem k tomuto problému se výrobce rozhodl vytvořit nový přírodní, ale stejně účinný doplněk pro léčbu parazitózy. Tak vznikly kapky Clean Forte. Vědci dlouho vybírali složky léku, studovali jejich působení a synergismus. Díky tomu se jim podařilo vymyslet ideální vzorec. Jakmile bylo stanoveno složení přípravku Clean Forte, začala fáze klinických zkoušek. Bylo vybráno několik tisíc dobrovolníků, každý z nich dostal přípravek a bylo mu řečeno, jak ho má užívat. Vědci sledovali subjekty v průběhu léčby a po jejím skončení vyhodnotili výsledky. 

  • 98 % lidí zaznamenalo zlepšení, odstranění příznaků napadení červy; 
  • 2 % pacientů nemohlo léčbu užívat z důvodu alergie na některou z výše uvedených složek; 
  • 98 % dobrovolníků se rozhodlo doporučit lék svým blízkým a 72 % objednalo jedno nebo více balení pro své příbuzné.

Na základě těchto jednoznačně pozitivních výsledků získala společnost Clean Forte všechny potřebné licence a certifikáty pro použití v lékařské praxi. 

Indikace k použití a příbalová informace

Když obdržíte balení kapek, obdržíte kromě kapek také příbalovou informaci pro přípravek Clean Forte. Budou v něm popsány všechny informace o zakoupeném produktu. Doporučujeme, abyste si přečetli všechny informace v příbalovém letáku, ale zvláštní pozornost věnujte způsobu použití doplňku a indikacím pro použití přípravku Clean Forte. 

Mezi ně patří:

  1. Poruchy gastrointestinálního traktu:
  2. průjem, 
  3. zácpa, 
  4. nadýmání břicha, 
  5. plynatost, 
  6. syndrom bolesti. 

Pokud není napadení červy včas léčeno, může se zkomplikovat akutní střevní obstrukcí:

  1. Projevy alergických reakcí: svědění, vyrážka, pálení; 
  2. Zánět svalů a kloubů; 
  3. Úbytek hmotnosti; 
  4. Poruchy chování: podrážděnost, neurčitá agresivita, depresivní poruchy; 
  5. Nespavost; 
  6. Kožní vyrážky.

Pokud se objeví některý z výše uvedených příznaků, je třeba vyhledat lékaře, který předepíše vhodnou léčbu. Nezapomeňte, že každou nemoc je nejlépe léčit v počátečních stadiích. 

Clean Forte recenze

Kde a jak koupit Clean Forte v České Republice

Jedinou nevýhodou ale zvláštní pozornost věnujte způsobu použití doplňku a indikacím pro použití tento produkt je otázka, jak jej koupit. Důvodem je to, že poté, co se výrobek začal dodávat do lékáren a na internetová tržiště, začaly náklady na léky rychle stoupat. Po několika měsících si mohli Clean Forte dovolit jen velmi bohatí lidé. Kromě toho se objevilo mnoho padělků originálu. Proto se společnost rozhodla, že v zájmu zajištění kvality a dostupnosti výrobku Clean Forte přestane tento výrobek dodávat na různá tržiště. Originální lék lze nyní zakoupit pouze na webové stránky výrobce

Jaká je cena v České Republice

Clean Forte je přípravek volby pro léčbu parazitóz různé etiologie díky svému přírodnímu složení, absenci vedlejších účinků, minimálním kontraindikacím a mnoha dalším výhodám. Vzhledem k vysoké poptávce po tomto produktu se majitelé lékáren a online tržišť rozhodli na něm vydělat. Například cena produktu Clean Forte prudce vzrostla. Když to výrobce viděl, rozhodl se osobně kontrolovat prodej výrobku. Aktuální cena produktu Clean Forte je 820 KCZ.

Mohu si koupit Clean Forte v lékárně nebo na Amazonu

Jak bylo uvedeno výše, původní produkt si můžete zakoupit pouze na webových stránkách vývojáře. Před několika měsíci se však Clean Forte začal prodávat i v lékárnách. Pokud tam tedy výrobek najdete, není známo, zda se jedná o padělek nebo originál. Je však naprosto jisté, že náklady na léky budou přemrštěné. Stejná situace je i u produktu Clean Forte na Amazonu. Chcete-li ušetřit peníze a zaručit, že dostanete skutečný výrobek, doporučujeme objednat si jej na webových stránkách výrobce. 

Clean Forte cena

Clean Forte na webových stránkách DR Max a v dm

Původní Clean Forte není v systému DR Max k dispozici. Pokud ji tam najdete, víte, že je to padělek. Vašemu tělu to samozřejmě neprospěje. Naštěstí vám to neuškodí. Podobná situace je i s Clean Forte na pozici dm. Nezřídka se na těchto stránkách objevují zdánlivě jedinečné nabídky: druhý produkt je za poloviční cenu, třetí zdarma atd. Tyto nabídky nemají nic společného ani s původním produktem. Pokud se však rozhodnete riskovat, podívejte se na obal léku. 

Recenze na Clean Forte ve fórech

Než jsme napsali recenzi tohoto léku, prostudovali jsme mnoho informací. Společnost poskytla veškeré údaje o studiích a studiích, odborníci vysvětlili mechanismus účinku a důvody, proč výrobek funguje. Zvláštní pozornost jsme věnovali fórům o Clean Forte. Ve většině případů byla zpětná vazba na lék pozitivní. Lidé jsou spokojeni se svým zotavením a spěchají doporučit Clean Forte ostatním. Objevilo se i několik negativních komentářů. Předpokládáme však, že jsou psány na něčí objednávku. Stránky autorů jsou falešné a neexistuje žádný způsob, jak se s námi spojit. 

Ohlasy lékařů

Svým pacientům často předepisuji Clean Forte. Se složením výrobku jsem velmi spokojen. Nikdy jsem si nemyslel, že bylinné složky mohou tak dobře působit na parazity. Žádné vedlejší účinky. Vřele doporučujeme.

Nikola Soukupová, parazitoložka, 17 let praxe, Telč

Clean Forte je vynikající produkt. Když ji předepisuji, jsem si vždy jistý výsledkem léčby. V naší praxi jich mnoho nemáme. Kolegové, doporučuji vám, abyste se na to podívali. 

Růžena Fišerová, infekcionistka, 12 let praxe, Praha

O společnosti Clean Forte jsem se dozvěděl od kolegy. Můj lékař mi doporučil, abych to zkusila. Poslechl jsem ho a začal ho předepisovat svým pacientům. Efekt je vždy vynikající. Žádné nežádoucí reakce. Jeho působení je velmi jemné. Výsledky jsou velmi dobré. Jsem mu vděčný. 

Filip Kopecký, praktický lékař, 23 let praxe, Cheb

Reference zákazníků

Přečtěte si skutečné recenze produktu Clean Forte a zjistěte více o jeho účinnosti.

To je vynikající produkt. Funguje Clean Forte, a to je skutečnost, která byla prokázána mými zkušenostmi. Doporučuji všem, kteří trpí parazitózou.

Dalibor Mašek, 46 let, Teplice

Rozhodl jsem se koupit produkt poté, co jsem viděl recenze na internetu. Lék funguje, vyzkoušel jsem ho na sobě. Přestalo mě bolet břicho a také na obličeji už nemám žádné pupínky. A to vše během jednoho měsíce léčby. Jsem šťastný. 

Alena Havlíčková, 28 let, Ostrava

Nadýmáním trpím již mnoho let. Předepsali mi nejrůznější léky, ale nic nezabíralo. Dokud jsem se nerozhodl vzít si produkt sám. Příznak do týdne zmizel. Promarněné roky léčby. Děkujeme za tento zázračný lék. 

Hana Pavlíková, 53 let, Liberec

Nikdy jsem nevěřil na různé doplňky stravy, myslel jsem si, že jsou jen způsobem, jak vydělat na pacientech. Dokud jsem nevyzkoušel Clean Forte. Přípravek fungoval perfektně, všechny příznaky červů zmizely za 10 dní. Musím říct, že můj názor se nyní změnil. 

Radka Veselá, 46 let, Karlovy Vary

Po přečtení recenzí na Clean Forte jsem se rozhodl si ho objednat. Vzhledem k tomu, že mám doma malé dítě, je prevence proti červům vždy aktuální. A díky přírodnímu složení můžete pít tolik, kolik potřebujete. Doporučuji vám ji.

Hynek Tichý, 32 let, Brno

Clean Forte koupit

Často kladené otázky

✅Kde je nejlepší koupit Clean Forte? 

Doporučuje se koupit doplněk stravy na webových stránkách výrobce léčiv. 

❗Mohu vidět certifikáty Clean Forte? 

Veškeré informace o přípravku jsou volně dostupné na webových stránkách společnosti. 

✅ Je přípravek Clean Forte vhodný k prevenci napadení červy? 

Ano, k tomuto účelu se často používá farmaceutický přípravek. 

⚡ Mohu užívat Clean Forte, pokud se mi několik hodin po užití první tablety objevila vyrážka? 

Je pravděpodobné, že jste alergičtí na některou ze složek doplňku, a proto se nedoporučuje jej užívat. 

MUDr. Patrik Pecak
MUDr. Patrik Pecák je erudovaný lékař, absolvent 1. lékařské fakulty University Karlovy, držitel licence ČLK pro výkon samostatné praxe a pro výkon funkce vedoucího lékaře a primáře ve zdravotnickém zařízení v oboru chirurgie. Od roku 2010 pracuje jako samostatný lékař na klinice jednodenní chirurgie Palas Athena se specializací na laparoskopické operace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *