Hotel Reverie Saigon byl zařazen na seznam nejlepších hotelů

Newyorský magazín zaměřený na cestování Travel + Leisure představil žebříček 100 nejlepších hotelů z celého světa pro tento rok. Na seznamu se také objevit hotel z vietnamského Ho Či Minova města, který zaujal 57. místo. To jen dokazuje, že i ve Vietnamu si mohou turisté dopřát maximální luxus a zážitek v podobě prvotřídního ubytování.

Maximální luxus a pohodlí

Otevření hotelu Reverie Saigon v centrální obchodní čtvrti Ho Či Minova města podle magazínu výrazně přispělo ke zlepšení standardů luxusních hotelů. Od roku 2015 poskytuje svým hostům nadstandartní pohodlí a unikátně vybavený interiér. Vyhlášený je zejména kvůli množství sametových, mramorových a křišťálových lustrů, které dominují jednotlivým místnostem. Velmi oceňovaná je také koupelnová kosmetika prvotřídní kvality díky značce Chopard.

Hotel Reverie Saigon má výhodnou polohu v prvním městském obvodu pouhých 300 metrů od obchodního domu Tax Trade Center a 500 metrů od náměstí. Blízko je to i na mezinárodní letiště Tan Son Nhat. Cesta je dlouhá asi 8 km. Kromě venkovního bazénu nabízí fitness centrum a wellness zónu se saunou a masážemi. Hotelová restaurace se zaměřuje jak na asijské, tak západní pokrmy.

Prvních 10 nejlepších hotelů

Můžete si prohlédnout i nejlepších 10 hotelů z žebříčku. Takto vypadala první tři nejlepší místa:

  • Amparo v v San Miguel de Allende v Mexiku
  • The Fogo Island Inn v kanadském Newfoundlandu
  • Ritz-Carlton na ostrově Bali v Indonésii

Čtvrté místo patří hotelu Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi na Maledivách. Následuje Secret Bay na ostrově Dominika, Raffles Istanbul v Turecku, Canaves Oia Epitome na Santorini v Řecku. Kompletní desítku doplnil hotel Awasi Patagonia v Chile a Singita Kruger v Jihoafrické republice.

Souhlasíte s výběrem magazínu Travel + Leisure? Vybrané hotely vypadají opravdu luxusně. Pobyt v takovém zařízení je pravděpodobně zážitek sám o sobě.