Milujete cestování a rádi se bojíte? Máme pro vás výběr nejstrašidelnějších míst v Singapuru

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Pulau Ubin má image romantické destinace s kokosovými palmami. Podle podle místního vyšetřovatele paranormálních jevů Noela Boyda jde ale o nejstrašidelnější místo v Singapuru. Jeho nejstrašlivější zážitek se stal u muslimského hřbitova, kde slyšel ženský zpěv, ale nikde nenašel jeho zdroj. V dalších 14 dnech opakovaně trpěl nočními můrami o ženě, která na něj volala, a vždycky se vzbudil s horečkou. Až když vyhledal pomoc média, noční můry ustaly. Další setkání s nevysvětlitelnými jevy zažil na pláži Malam. Ač ho místní policie varovala, rozhodl se na pláži přespat.

Kolem půlnoci slyšel kolem stanu kroky a ženský smích, ale když se vydal ze stanu ven se podívat, co se děje, zvuky ustaly. Potom se na jeho stanu začaly objevovat prohlubně od otisků rukou. Celou noc nezamhouřil oko. „Pokud jste fandové paranormálních jevů nebo chcete zažít duchy, je to dobré místo,“ říká Boyd. Mezi nejčastější zaznamenané jevy patří:

  • nevysvětlitelné zvuky,
  • neodbytný pocit přítomnosti cizího člověka, ačkoliv jste na místě sami,
  • časté fyzické stopy přítomnosti další osoby.
Zdroj obrázku: Pixabay.com

Další tipy na strašidelná místa v okolí Singapuru od Noela Boyda

Velkolepá stavba Istana Woodneuk bývala rezidencí jedné ze sultánových žen. Během druhé světové války zde byla vojenská nemocnice, později ji prý používaly satanistické kulty ke svým rituálům. Místo je však soukromé a mohli byste se zde dostat do křížku se zákonem. Přírodní rezervace Bukit Batok vypadá idylicky, ale došlo v ní k několika znásilněním a vraždám, které dosud nebyly vyřešeny.

Je libo pláž, na které se odehrál masakr, nebo děsivou nemocnici Changi?

Ze všech pláží v Singapuru je Changi nejstrašidelnější, kvůli masakru v Sook Ching,“ řekl nám Boyd. Místo, kde k masakrům došlo, se ale pravděpodobně nacházelo jinde, neboť pláž byla přesunuta. Dodává, že v této lokalitě zaznamenal i „dobrou aktivitu“. Stará nemocnice Changi je jedním z nejstrašidelnějších míst na světě, a to především kvůli událostem, které se udály během druhé světové války. O paranormálních aktivitách se Boyd se dozvěděl od několika lidí, se kterými vedl rozhovor, včetně bývalé zdravotní sestry, která vypověděla, že se vždy cítila, jako by ji někdo sledoval.