Nejkrásnější dovolená, jakou si dovedete představit – to je ostrov Bali

Zdroj obrázku: Pixabay

Ostrov Bali je synonymem ráje. Mnoho lidí na toto místo míří pravidelně na dovolenou. Za odpočinkem i za zážitky. Možností, jak zde trávit čas, je více než dost. A vědí to lidí z celého světa.

Plánujete po dlouhém omezení cestování luxusní dovolenou svých snů a stále nemáte vybranou destinaci, kde byste strávili příjemných pár týdnů odpočinkem a poznáváním nové exotické krajiny? Pokud si chcete užít své volné dny na nejkrásnějším místě plným úžasných zážitků a dobrého jídla, neváhejte se vypravit na Bali. Překvapí vás milými lidmi, dechberoucí přírodou a tou nejkouzelnější atmosférou, jakou si jen můžete na dovolené přát. Inspirujte se těmito celebritami, které si indonéský ostrov vybraly jako hlavní prázdninový cíl.

Prázdniny Gadinga Martena a jeho dcery Gempi

Jakartský herec, podnikatel a milovník golfu strávil nejkrásnější dovolenou se svou dcerkou právě zde, v oáze Canggu. Ubytováni byli v luxusní vile Mary, která je na dokonalém místě. Ke křišťálově čistému indickému oceánu, který omývá zdejší pobřeží, je to jen co by kamenem dohodil a zároveň je dostatečně odlehlá od turistických atrakcí, takže městský shon a cvakání fotoaparátů je to poslední, čím by se nechali vyrušovat při této rodinné dovolené plné vodních radovánek a odpočinku. 

Jejich dočasný přechodný letní domov se pyšní pěti ložnicemi, luxusním vybavením a profesionálním personálem, který se postará o veškerý komfort návštěvníků během pobytu, včetně lázeňských procedur. Exteriér vily zdobí hned několik bazénů a vířivka. Samozřejmostí je přístup na nedaleký tenisový kurt s nočním osvětlením a posilovny v plné výbavě.

Foto: Pixabay

Nia Ramadhani Bakrie a její adrenalinová dovolená

Pokud jste fanoušky adrenalinových zážitků, pak jistě budete chtít dovolenou strávit podobným způsobem, jako Nia se svými přáteli. Mezi její nejkrásnější zážitky z Bali patří jízda na velbloudech, vodní lyžování a nezalekla se ani parasailingu. Dle jejích slov bude ale navždy vzpomínat na potápění v přímořském bazénu, který je součástí vily Mellisa, ve které svou dovolenou snů strávila. K dispozici měla 5 ložnic, z nichž tři mají úchvatný výhled na oceán, což podtrhuje celkovou romantickou atmosféru. Stejně jako vila Mary, má i vila Mellisa přístup ke sdíleným zařízením, jako je výše zmíněný tenisový kurt a posilovna. Malou třešničkou na dortu je minivan pro 5 osob, který má každý host zdarma k dispozici.

Splněné přání pro celou rodinu

Báječnou rodinnou dovolenou si na Bali užila i jakartská moderátorka Becky Tumewu, která zde trávila volné dny spolu se svým manželem a dvěma dcerami. Vzhledem k jejich dobrodružným povahám si dali za cíl procestovat ostrov křížem krážem, a tak začali v Kerobokanu, pokračovali přes Sanur a dokonalým zakončením se stal pobyt v luxusní vile Nedine, která se nachází hned vedle proslulé pláže Echo. Kromě cestování bylo hlavní náplní dovolené dobré jídlo a toho si Becky s rodinou podle jejího instagramu užila opravdu dosyta. Stejně jako další cestovatelé a dobrodruzi, kteří tento kouzelný ostrov navštívili, vyjádřila i Becky touhu bydlet zde trvale. Není se čemu divit, báječná letní atmosféra jistě ohromí každého, kdo zde stráví dovolenou.

Zdroj obrázku: Pixabay

Siti Badriah se nechala okouzlit neobvyklým bydlením

Zpěvačka v Indonésii známá jako Sibad, strávila listopad v nádherné krajině plné kopců a zeleně v Pecatu na Uluwatu. Dny plné odpočinku, zábavy a večírků trávila se svými slavnými přáteli Krisjianou Baharudinovou, Ichalem Muhammadem a herečkou Dafinou Jamasirovou ve vile Sena, která je navržena v konceptu otevřeného bydlení a dokonalého propojení s přírodou. Vila je zasazena do rozlehlé lesnaté krajiny Pecatu a těsné blízkosti pláže Dreamland. Pár minut cesty autem je vzdálená známá pláž Padang-Padang. Vila Sena je vybavena nejmodernějšími technologiemi včetně herny, luxusní kuchyně a moderního bazénu.

ZDROJtheluxenomad